Ovako..imam Sony CDX-GT20.Dok sam ga koristio u starom automobilu radio je extra,e sad kad sam ga prebacio u peugeot 205 nemam vise opciju da podesavam bas.Na zvucniku se cuju basovi ali samo kad stavim equalizer na "X-PLOD"(ili tako nesto)a ovako se slabo cuju...Sta da radim?hvala unapred
Problem oko Basa
Collapse
X
-
Re: Problem oko Basa
Meni pada na pamet da kada si prebacio HU u drugi auto da si resetovao podesavanje zvuka i da ti je sad zvuk po default-u tj. bass i visoki su na 0db-a dok ti je laudness iskljucen.
Da li si pokusao da podesis nivo basa, koliko se secam tog modela isao je u rasponu +-7db a takodje proveri i laudness opciju.
Pozdrav.
-
-
Re: Problem oko Basa
Ako pricam samo o "opciji" na samom hu onda manual u ruke pa vidi, ili skini sa neta, ali ako je problem druge prirode, tj da nije do podesavanja vej jednostavno nema basa, uptavo ovo sto rece majstorbob, prvo proveri polarite. Sem toga kazes promenio auto, pa verujem da nisu ni isti zvucnici, cak i ako su isti mozda nisu dobro montirani, vidjao sam slucajeva da se zvucnik oslanja samo da pola strane a ostalo u vazduhu i zale se sto nema basa, pa kako da ima? To bi bilo ono osnovno, polaritet i montaza.
Comment
-
Comment