Gledao sam cene Xcarlinka i slučajno sam nabasao na Anycar link. Da li neko ima ovaj drugi i kakva su iskustva, pošto mu je cena više nego povoljna ( ispod 50 eura ) ?
Xcarlink VS Anycarlink
Collapse
X
-
Re: Xcarlink VS Anycarlink
Konkretno u Bmw-u pravi gluposti u komunikaciji Ibus-kbus.....Uredjaj se zaglupi pa se mora restartovati sa vremena na vreme....Ona prica da rade komande na volanu je za malu decu,provereno ne radi....Id tagovi takodje ne rade.Ne znam gde si nasao za ispod 50 eura jel na ebay-u nema ispod 70....Ali svakako ne vredi ni te pare,makar kad je u pitanju Bmw.Mozda kod nekih drugih auta sa manje komplikovane elektronike to radi....ali samo mozda
-
-
Ugradio sam par komada AnyCarLink-a. Oni su imali dobru ali se ispostavilo utopijsku ideju da naprave univezalni USB changer za koji bi se kupovao samo drugaciji kabl koji ide prema HU. Na kraju sam dobio par uredjaja koju se konfigurisani iskljucivo za odredjene HU. Uvek je bio neki bug. Npr za Peugeot Rd4 nije radio aux. U principu to radi ali je Xcarlink otisao mnogo dalje i u podrzanih Hu i u smislu same podrske u slucaju problema.AR 159 1.8 TBI
C3 1.4i GNV
Comment
-
-
U ponedeljak idem da probam xcarlink na pug rd3 pa cemo da vidimo kako radi
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23
Comment
-
-
Probali, mora prvo da se aktivira opcija sarzera preko lexije ili pp2000 pa tek onda da probam kako radi. Cimanje mi je bilo da idem u servis pa nazad, a to je bilo bash pred more, nisam na kraju ni uzeo, odustao sam. Sta ce mi kad sad imam AUX free na GP-u
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23
Comment
-
Comment