Auto player- Pioneer DEH-4200SD - gde se moze kupiti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • msc
    CBC Početnik
    • 01.08.2008
    • 5
    • Beograd

Auto player- Pioneer DEH-4200SD - gde se moze kupiti?

Da li neko zna gde mogu kupiti ovaj player u Beogradu? zvao sam jedno 10 prodavnica niko nema- kazu i da nema u Srbiji- a svi pisu kao da ga imaju... pa ako neko zna nek kaze... adresa il telefon....
    i da u tehnomanijiti tehnomarketu neputnu - nemaju...
  • M@rio
    CBC Veteran
    • 13.07.2007
    • 166
    • Čačak-Beograd(studiram)

Re: Auto player- Pioneer DEH-4200SD - gde se moze kupiti?

Postoji dobra alternativa http://www.pioneer.eu/uk/products/archi ... index.html. I ja sam jurio Pioneer DEH-4200SD, ali ga stvarno nije bilo nigde, pa sam kupio ovaj sa linka i mogu ti reci da sam prezadovoljan.
    If you have no lag, you have no turbo.You also have no huge torque increase to look forward to.

Comment

• msc
      CBC Početnik
      • 01.08.2008
      • 5
      • Beograd

hm... sacekacu jos malo - pa ako ne nadjem kupicu ovaj... nema bas sve sto sam hteo ... al moze prode...
      kazi mi gde ga mogu kupiti? i kolko para?

Comment

• M@rio
        CBC Veteran
        • 13.07.2007
        • 166
        • Čačak-Beograd(studiram)

Probao sam i jedan i drugi.Imaju isti zvuk, podesavanja... 4200 ima tri para izlaza za pojacalo u tome je jedino prednost, a 4100 ima dodatni audio ulaz sa zadnje strane i jedan par izlaza za pojacalo.Ja sam moj kupio u merkatoru na nekoj akciji za 11000.
        If you have no lag, you have no turbo.You also have no huge torque increase to look forward to.

Comment

• msc
          CBC Početnik
          • 01.08.2008
          • 5
          • Beograd

to oko pojacala je i problem jer trenutno imam pojacalo u kolima- al nisam odlucio sta cu sa njim.... inace glavno sto mi se ne svidja to je izgled zbog cega i hocu da kupim 4200 razlikuje se od svih drugih "obicinih" ... tnx... u svakom slucaju videcu... sta - gde - kak.... al sacekacu jos za 4200 ... rekli mi na jednom mestu da treba dobiju uskoro......

Comment

Working...
          X