Trgovao sam nov 308, neki srednji paket opreme "premium", fabricki radio cd mp3, sa 6 zvucnika koliko mi se cini, koja je varijanta nadogradnje, tj glasnije, dublji, cistiji bas, a da ne diram fabricki radio ili komande na volanu da gasim jer mi ne pada na pamet da unistavam novu kontrol tablu drugim plejerima. Vufer u gepeku i sl dolazi u obzir kao i sve ostalo, budzet i nije toliko ogranicen. Imao sam varijantu doplate kad sam uzimao auto za JBL fabricki sistem al se cekao boga oca a ja sam ovog uzeo odmah. Hvala unaprijed.
kako nadograditi muziku u 308
Collapse
X
-
Re: kako nadograditi muziku u 308
Kupis pojacalo za kola sa hi-input linijskim ulazom, jer je problem sto sigurno nemas linijski izlaz na fabrickom uredjaju. Znaci da ne diras nista, zice koje inace idu u zvucnike, skidas sa zvucnika, pa sa njima u hi-input pojacala, po uputstvu, a onda dalje po volji, zvucnike, vufere isl.
Da napomenem, da ovo nije audiofilski nacin vezivanja, tj. imaces snagu, ali ne i onaj kvalitet koji bi imao na standardnom audio linijskom izlazu - ulazu.Long Live CBC!!!
-
-
Ja oko toga stvarno nemam pojma, ali mozes izvaditi uredjaji iz njega diskonektovati kabl za zvucnike i ostavis ga da visi tu iza. Onda lepo napravis kabl kojim ces sprovesti signal do pojacala.
Problem je nabaviti isti konektor, a mozda i nije, ali na taj nacin sve mozes, ocas posla, vratiti u prvobitno stanje.
U svakom slucaju, pogledaj dobro pozadinu uredjaja, moguce je da imas linijski izlaz, pa bi to bila idealna opcija.Long Live CBC!!!
Comment
-
-
Originally posted by Mali_RadojicaJel se gubi garancija doticnim cackanjem?
Pozdrav MikiSaab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
-
Comment
-
-
Ako se radi kulturno uopste ne mora gubiti garanciju na instalaciju jer moze da se poveze bez ikakvih prepravki ili secenja zica a po potrebi se moze vratiti na standard.Ovlasceni servisi koliko ja znam ne ugradjuju muziku osim one iz fabrickog programa.Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
-
Evo Radojice, ako ti je Kg u nekoj varijanti usput, javi se, ugradicu ti sve fino i pedantno na poklon (samo kupi sve sto treba), i garantujem ti da nema gubljenja garancije.
Kako - tako sto niko i nikad nece primetiti da je bilo sta radjeno (naravno ako ides u servis da nesto reklamiras, mora se sve vratiti u prvobitno stanje, a i to nije nikakav problem).
Siguran sam da i u Bg-u mozes naci dovoljno pedantnu osobu da ti odradi to kako treba.Long Live CBC!!!
Comment
-
Comment