pioneer deh-p8400mp - ne radi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • lider07
    CBC Početnik
    • 18.01.2009
    • 4
    • Nis
    • Opel Ascona

pioneer deh-p8400mp - ne radi

Dobio sam ovaj auto cd iz Nemacke, medjutim ne daje nikakav signal da je u zivotu iako sam ga povezao kako treba. Skinuo sam poklopac i merio napon na par mesta i pokazuje da struje ima , ali ne reaguje nista. Ima li neko neku ideju sta i kako da uradim. Hvala unapred
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Odg: pioneer deh-p8400mp - ne radi

A kod ?
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• boban1982
      CBC Senator XXL
      • 14.03.2010
      • 1106
      • Batajnica
      • SAXO VTS-BIC

Nisi napisao sta si tacno merio i koje napone si izmerio,osnovna ploca se mora potpuno odvojiti od oklopa pa onda pristupiti merenju.Prvo sto moras izmeriti je da li ima 5 volti na mikroprocesoru i na konektoru koji spaja plocicu sa osnovnom plocom.Ako je 5 volti prisutno,sledece sto meris je da li se na nekom od pinova konektora koji spaja plocicu sa osnovnom plocom javlja neka promena napona kada pritiskas dugme za ukjucenje.Ako te promene nema,najverovatnije da je neispravan procesor u samoj plocici,a ako je ima,onda moze biti neispravan procesor u bazi.Moze da se desi i da je flat kabl u prekidu...

Comment

• lider07
        CBC Početnik
        • 18.01.2009
        • 4
        • Nis
        • Opel Ascona

Otkrio sam da je jedan pin flat kabla u prekidu. Probacu to da resim pa javljam da li ima promene

Comment

• lider07
          CBC Početnik
          • 18.01.2009
          • 4
          • Nis
          • Opel Ascona

Ipak je bio flat kabli u pitanju. Radi perfektno ali sam sad zabrljao mehanizam za otvaranje kada sam ga sklapao pa cu morati malo da eksperimentisem.

Comment

• boban1982
            CBC Senator XXL
            • 14.03.2010
            • 1106
            • Batajnica
            • SAXO VTS-BIC

Odlicno,samo polako sa mehanizmom,resices i to.

Comment

• lider07
              CBC Početnik
              • 18.01.2009
              • 4
              • Nis
              • Opel Ascona

Pozdrav. Novi problem sa navedenim auto CD-om. U toku voznje se ugasio sam od sebe i nece vise da se upali. Kada pokusam da ga upalim, samo zasvetli displej na 1-2 sekunde i vise se nista ne desava. Ma koliko puta probam da ga upalim, desava se isto. Ocekujem vase predloge. Hvala unapred !!!

Comment

Working...
              X