potreban preporuka za 2din HU

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • E_K_V
    CBC Senator
    • 09.05.2005
    • 220
    • Podgorica

potreban preporuka za 2din HU

Pozdrav svima,

planiram da u 159 ubacim umjesto fabricke muzike neki 2din HU sa 7" HD ekranom, i vjerovatno sa navigacijom, a sve u zavisnosti od cijene...

meni treba nesto sto

-podrzava komande na volanu
    -ima opciju da se ekran skida (bilo bi pozeljno)
    -ima opciju da se podesi logo automobila prilikom paljenja(pozeljno)
    -ima creveno osvjetljenje tipki
    -ima usb prikljucak sa zadnje strane(jer vecina ima samo sa prednje, a ne bih da mi po kolima vise kablovi i fleske)

to bi bilo to...ja sam nasao neke modele Eonon D2216/G2216 i Milion D2217/G2217...ali me interesuje ima li ko kakav predlog za nesto sto je vec probao...
    bilo bi pozeljno i nesto sto se moze kupiti na teritoriji Srbije...ali moze i opcija da se poruci preko interneta...
    cijena koja mi je interesantna je do 200e bez navigacija do 250-260 sa navigacijom...
    FERRARI THE ULTIMATE DREAM MACHINE

there is nothing like ferrari.georgeus design and precision performance are the hallmarks of Enzo Ferrari`s automobiles....
  • BokiRS
    CBC Veteran
    • 20.06.2008
    • 174
    • Beograd

Odg: potreban preporuka za 2din HU

Evo ti sajt.
    Odlicni uredjaji sa 2 godine garancije. Koristio sam jedan neko vreme i sada je kod mog drugara, prezadovoljan je
    Get the Latest Android Car Stereos with Limited-time Offer. Save on Android Head Units, Car GPS Navigation, Car Radio, Car Audio, Headrest Monitors, Car Accessories and More.
    ne moze brze,jurimo 30

Comment

• E_K_V
      CBC Senator
      • 09.05.2005
      • 220
      • Podgorica

Odg: potreban preporuka za 2din HU

pa ja za eonon i pitah...ali nidje nisam nasao neka iskustva da vidim da li vrijedi porucivati...
      kako stoje stvari bice eonon
      FERRARI THE ULTIMATE DREAM MACHINE

there is nothing like ferrari.georgeus design and precision performance are the hallmarks of Enzo Ferrari`s automobiles....

Comment

• passatCL
        CBC Veteran
        • 03.11.2007
        • 120
        • Nish

Re: potreban preporuka za 2din HU

Da li se narucuju preko neta iz inostranstva ili ih je moguce kupiti kod nas?
        Ford Mondeo MK3 2001 2.0 107KW Petrol

Comment

Working...
        X