Pozdrav svima,
Ovako, kupujem sebi 307-icu facelift, naletio sam na jednu dobru. Ima fabričku navigaciju i pretpostavljam da se sve kontrole za tu navigaciju nalaze na radiju. Takođe ispod ima onaj CD changer. Da li je moguce da umjesto tog changera ubacim drugi radio i da ostavim fabricki zbog navigacije? Imam aktivni woofer i Sony radio i toliko sam se navikao na bas da sad ne mogu bez njega.
Kakvi su džekovi? Posto sam imao 206-icu i tu sam mjenjao fabrički (bez changera), nesto mislim da bih mogao uzeti napajanje sa changera kojeg izvadim i da skinem konektore sa fabrickog radija u stavim ga na Sony. E sad ono što ne znam je da li se kontrole sa fabričkog radija šalju kroz džek u kojem su žice za zvučnike ili te kontrole idu kroz onaj džek gdje se nalazi napajanje? Ovo je sve moja pretpostavka na osnovu 206-ice.
Unaprijed hvala na bilo kakvim informacijama.
Ovako, kupujem sebi 307-icu facelift, naletio sam na jednu dobru. Ima fabričku navigaciju i pretpostavljam da se sve kontrole za tu navigaciju nalaze na radiju. Takođe ispod ima onaj CD changer. Da li je moguce da umjesto tog changera ubacim drugi radio i da ostavim fabricki zbog navigacije? Imam aktivni woofer i Sony radio i toliko sam se navikao na bas da sad ne mogu bez njega.

Unaprijed hvala na bilo kakvim informacijama.
Comment