razocaran u zvuk! moze savet?!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • boban1982
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2010
    • 1106
    • Batajnica
    • SAXO VTS-BIC

Odg: razocaran u zvuk! moze savet?!!!

Upravo tako, akustika kabine,to sam gore pominjao kada sam poredio calibrin gepek,sa gepekom saxa.Zato taj gubitak nadoknadjujem vuferom,tako da mi elipse vise sluze kao srednjetonci i visokotonci.

Comment

• budrajunior
      CBC Član
      • 14.12.2010
      • 20
      • novi sad

Odg: razocaran u zvuk! moze savet?!!!

bilo je dosta testiranja,kombinovanja...mislim da sam dosao blizu kraja. eventualno mozda ubacim vufer,ali nije nephodno.
      bilo je price da je promasen pol. to je delimicno u pravu. na zadnjem levom jesam omasio. desni bese ok. to je jedna od poboljsanja. zatim sam dodatno pricvrstio zvucnike za policu(izbacio hol-sarafe i zvrnuo klasicno vijak+platna+matica. onda sam iz gepeka izbacio SVE!!! pored zadnje daske su bile rupe predvidjene za zvucnike,to sam zatvorio. po obavljenom poslu doslo je do sjajnih poboljsanja.
      probao sam i sa pojacalom(neko RTO...germanu...) koje je previse snazno za pionirce. na minimalnom je pojacalo bilo pojacano i to je bilo previse za njih. mozda je doslo do malih poboljsanjau kvalitetu zvuka pri jacem slusanju,ali max5-10%. moj licni zakkljucak je da je ovo IPAK dobra kombinacije uredjaja i zvucnika. spojio sam i vufer,i on je ipak za duboke tata. kada me pokrene melodija i pojacam onda on nastupa. pri tisem slusanju sasvim su dovoljni sami zvucnici.
      kada budem imao vremena verovatno cu ugraditi instalaciju i za vufer jer mi skroz povoljan
      ostaje jos pitanje izolacije. fiat bravo sa 195-50-15 gumama proizvodi solidnu buku. vozim solidno brzo i kada bih(a verovatno da necu nikada) uradio izolaciju bilo bi sjajno. sledece gume nece biti tako siroke i nadam se boljem
      eto uz malo truda stekao sam misljenje da je ova kombinacija uredjaja i zvucnika ok,mozda ima i boljih,mozda i jeftinijih...ja sam sada zadovoljan

Comment

Working...
      X