U svom autu Ford Focus imam fabricki cd koji ne cita mp3,a hteo bih da kupim neki aftermarket mp3 player za kola ali bih da mi ostanu komande na volanu.Intersuje me da li je neko imao iskustva sa nekim od pioneer ili alpina uredjaja i da li mi neko moze preporuciti bilo koji uredjaj koji bi mi omogucio da zadrzim komande na volanu ili ih se ipak moram odreci,nasao sam jedan dodatak koji se stavi izmedju auto instalacije i cd playera da se zadrze komande ali ne znam da li je tako nesto iko ovde radio.http://static.tme.eu/katalog_pics/e/...0/ctsfo001.jpg Hvala svima unapred
zamena fabrickog cd playera
Collapse
X
-
Odg: zamena fabrickog cd playera
Prvo sto je bitno je da na cd plejeru imas remote prikljucak,koji postoji na nekim pioneer plejerima.Na e-bay-u se moze naci taj adapter izmedju radija i komandi na volanu,naravno za odredjeni automobil.
-
-
imam audi a4 2000god,bila mu je fabricka muzika,pa su je,pretpostavljam,zato sto nije iamo cd player,zamijenili sa pioneer-ovim pleyerom,koji radi dobro,ali ne mogu da memorisem nista na njemu,od radio stanica pa do podesavanja zvuka...
moze li mi neko reci u cemo je problem,kako da to rijesim????
hvala
Comment
-
-
Ako sam te dobro razumeo,tebi se memorija gubi kada ugasis radio,odnosno iskljucis kontakt?
Ako hoces da ti i dalje radi na kontakt kljuca zameni mesta zutoj-back up i crvenoj-acc zici koje izlaze iz radija,a ako hoces da nema veze sa kontaktom onda spoji obe zice na stalni plus.U oba ova slucaja ti se nece gubiti memorisane stavke.
Comment
-
Comment