Astra H muzika - sta i kako ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kovle
    CBC Početnik
    • 28.03.2012
    • 5
    • Beograd

Astra H muzika - sta i kako ?

Imam Astru H, 2005 god. i fabricki CD 30 MP3. Hocu nesto da uradim po pitanju poboljsanja zvuka, jedini uslov je da zadrzim ovaj fabricki radio, koji me najvise ogranicava (za sada). Razmisljao sam da iskljucim zvucnike u zadnjim vratima i stavim elipse na dasku i promenim prednje za neke bolje, isto tako sam razmisljao da zamenim fabricke za neke bolje i da u gepek stavim aktivni woofer. Izbegao bih woofer + pojacalo (posebno), jer koristim gepek. Sta mi predlazete da uradim, za neke ok pare?
  • boban1982
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2010
    • 1106
    • Batajnica
    • SAXO VTS-BIC

Moj predlog,prvo ubaci vufer,pa vidi kako ti se cini poboljsanje zvuka.Sto se tice elipsi i nekih boljih zvucnika,neces nista znacajno postici jer zadrzavas fabricki radio koji ti ne moze dati vecu snagu nego sto je ima.Mislim da ce ti aktivni vufer biti sasvim dovoljan osim ako neces neku ekstra dobru muziku,a to povlaci i zamenu cd plejera naravno.

Comment

• kovle
      CBC Početnik
      • 28.03.2012
      • 5
      • Beograd

Tako sam i mislio. Hocu samo da dobijem na bassu, a fabricke bih zamenio nekim boljima da bih dobio na kvalitetu zvuka koliko toliko. Koje aktivne woofere mi predlazes da gledam i koliko se krecu cene. Ja ne bih izdvojio vise od 8k. A za obicne zvucnike za vrata su mi ljudi predlagali Hertz, samo vidim da su skupi dosta?

Comment

• boban1982
        CBC Senator XXL
        • 14.03.2010
        • 1106
        • Batajnica
        • SAXO VTS-BIC

Ja bih ti predlozio pioneer ili jbl i slicno,ali ne znam mozes li ih naci za te pare.Nema nesto mnogo tih aktivnih vufera po oglasima,mnogo je lakse naci odvojenu varijantu,ali ti malo prelistaj po netu,pa vidi sta nude.Imas i SAL-ov aktivni vufer,koji nije tako los,a dosta je povoljniji od pioneer-a.Sto se tice HERTZ zvucnika,oni su odlicni,naravno i kostaju,ali i vrede.Ako nadjes neki na oglasima pusti link na pp pa ti mogu reci konkretno.

Comment

Working...
        X