Pozdrav svima. Da li je neko imo iskustva sa pravljenjem zadnje daske (daske iza zadnjih sedista) za ugradnju zvucnika u Audi 80, 90 i slicne starije modele (85-90god)? Njegova original daska je od nekog tankog materijala, a i pojavilo se i par naprslina, pa sam razmisljao da napravim rucno nesto slicno. Kako precizno izmeriti dimenzije daske, jer ona nije ravna, vec prati linije limarije gepeka (dakle, uvija se)? Da li uopste moze da se postavi ravna daska, a da ne izgleda nakaradno? Koji materijal koristiti, pretpostavljam neki medijapan ili ivericu de*iljine 10mm ili vise. Svaki savet, crtez, link ili predlog je dobrodosao. Hvala unapred.
Zadnja daska Audi 80
Collapse
X
-
Originally posted by stevak View PostJesi razmišljao da je ojačaš sa donje strane onom stakloplastikom za reparaciju čamaca?
I da li znacajno utice na akusticke osobine materijala?
Comment
-
-
Sada, pošto smo napredovali u svemu, ne znam ali nekad je bilo u svakoj farbari. U kutiji je bila tzv. mata, smola, očvršćivač i čini mi se ubrzivač. Možda sada ima i nešto savremenije i jednostavnije.ex SAABotražitelj
Comment
-
-
Ima i dalje u svakoj krstenoj farbari a tamo ce ti reci koliko ti otprilike treba kad im objasnis povrsinu koju premazujes.Ako nemas iskustva sa stakloplastikom pogledaj malo po YT i snacices se.Inace je odlicno i provereno resenje, slobodno ovako ojacaj policu.Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
Comment