Koje pojacalo za pioneer woofer TS-W303F

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Stefan90
    CBC Član
    • 13.11.2012
    • 90
    • Beograd
    • Audi TT mk1

Koje pojacalo za pioneer woofer TS-W303F

Uzeo sam od brata woofer pioneer TS-W303F
    Pioneer Electronics car audio and home theater entertainment products including in-car GPS navigation, Android Auto Enabled Receivers, Apple Car Play enabled Receivers, Pioneer and Elite Receivers, headphones, iphone car stereo, car stereos, bluetooth car stereo, car radio, speakers and Blu-ray/DVD Drives

on ga je kupio jos pre par godina ali nikad nije uzeo pojacalo posle i promenio kola i tako ostalo,
    i sad trazim pojacalo za taj woofer izvukao sam vec kroz auto kablove od radija chicheve za woofer low input, i napajanje od akumulatora do gepeka, neku kutiju sam pravi da ide tabla i zvucnik staje u rupu od rezervnog tocka ali sam ugradio plin tako da cu praviti kutiju ali to otom potom. prvo da nadjem neko pojacalo da to pogura a da ne bude skupo.

evo nesto sto sam nasao
    Kenwood KAC-5205
    Kenwood car entertainment, car stereo, navigation, multimedia, receivers, Marine, motorsports, amplifiers, speakers, dashcam, accessories -

Novo u radnji oko 60e
    i
    Blaupunkt gta 250
    polovno sa kablovima 40e

Laik sam sto se audio sistema tice pise daje zvucnik nom snage 160w
    kontam da su ova 2 pojacala sasvim ok za njega?
    I da bi nesto jace bilo overkill?
    Ne nameravam da bacam pare nesto na ovo nego kad vec imam woofer zao mi da ga ne stavim a u kolima imam cd player sony Xplod koji ima 4kanala pojacana za zvucnike i 2 za woofer sa predpojacala chinceve, i kad pojacam malo vise tipa oko 22+ kvalitet je losji a ide do 35 cini mi se.
    Jel moguce da su losi zvucnici ili mozda ovaj cd player pak? ili ako stavim woofer sve to ce da se izbalansira?
Working...
X