Problem Cd

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stefan93
    CBC Veteran
    • 07.02.2013
    • 100
    • Sokobanja
    • Mazda RX-8

Prvo sam rezao znaci klasika kao i ranije izaberem opciju audio CD pa zatim dodam mp3 pesme ...programi kao sto su WMP,nero,ashampo prvo ih convertuju pa zatim rezu ...zatim sam probao sam da ih konvertujem u WMA pa da rezem i isto je ispalo...mozda bih trebao u neki drugi format ?
    Last edited by stefan93; 19.11.2013, 04:09.

Comment

• Cp6uH
      CBC Senator XXL
      • 22.09.2008
      • 553
      • Beograd
      • Corolla TSn

Originally posted by Cp6uH View Post
      CD-R nareži preko windowsovog rezača na 4x brzini i puštaće ti, CD-RW ne može da pročita
      Ako koristiš win7 pitaće te da li da reže kao Audio ili Data CD

Comment

• Franjo
        Banovan
        • 14.08.2009
        • 2831
        • Inđija - Beograd
        • Renault megan II res

Originally posted by stefan93 View Post
        Ne kažem, da je isti kao onaj, isto izgleda, a da li je onakav ne znam maska je ista...
        Zato sam pitao, da li reprodukuje mp3, jer i moj fabrički radio, iako isti, kao svi reno-ovi, ne svira! U uputstvu za upotrebu stoji: MP3 (opcionalno). Proverio sam i ustanovio, da kod mene nema te opcije i da promenom firmware-a, ne mogu to izmeniti. Jedino ugradnjom drugog CD (Changera) kao AUX uređaj, moglo bi. Čak, ne prihvata, ni narezane audio diskove sa izvornog mp3, konvertovane putem Format Factory u bilo koji audio format.

Pošto snimljeni cd prolazi na prijateljevom uređaju, rekao bih, da je to i kod tebe slučaj! Znači, nosiš gomilu cd-ova, ili neki "svirač" na AUX.

Comment

• stefan93
          CBC Veteran
          • 07.02.2013
          • 100
          • Sokobanja
          • Mazda RX-8

Ovako pokusao sam sve i to je to nece pa nece.... najverovatine cu da skupim kintu i neki aftermarket cd-player da uzmem jer ovako je cisto mucenje ....hvala na savetima

Comment

Working...
          X