Polovan AUDIO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Marcello
    CBC Početnik
    • 24.10.2015
    • 5
    • Cacak
    • VW Passat 5.5

Polovan AUDIO

Prijatelji,imam passat-a 5.5,sa malo siromasnijom opremom,sto me cudi jer je 130 ks automatik.
    Pitanje je da li mogu da ugradim polovan fabricki audio uredjaj i koliko to moze da kosta?Naime,kod coveka
    koji vozi isti auto kao ja(cak i boja,godiste...),video sam fabricki CD i odusevio se.
    ako neko nesto zna,pomozite!
  • -Miki-
    Moderator
    • 09.11.2005
    • 708
    • Valjevo
    • Honda Accord coupe cg4

zasto ne bi mogao da ugradis polovan fabricki cd ? O cenama uredjaja se raspitaj na autootpadima koji prodaju vw program i oglasima.
    Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• Marcello
      CBC Početnik
      • 24.10.2015
      • 5
      • Cacak
      • VW Passat 5.5

Originally posted by -Miki- View Post
      zasto ne bi mogao da ugradis polovan fabricki cd ? O cenama uredjaja se raspitaj na autootpadima koji prodaju vw program i oglasima.
      Hvala matori,a sta mislis na bord comp,malo komplikovanije!?

Comment

• -Miki-
        Moderator
        • 09.11.2005
        • 708
        • Valjevo
        • Honda Accord coupe cg4

Moze i bord naravno,ali to je vec komplikovanije i nisam siguran sta sve moras da menjas na kolima da bi pravilno radio (motorni kompjuter,razni senzori...)
        Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• Marcello
          CBC Početnik
          • 24.10.2015
          • 5
          • Cacak
          • VW Passat 5.5

Bord

Znam jb*,od onoga sto se vidi,prvo rucice iza menjaca,i to je najsitnije,a sto ti kazes,senzora ko zna kakvih...
          Mislim da bi to kostalo ko Sv.Petra kajgana...

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

zasto te onda cudi sto tvoj nema sve to fabricki. nekom je kajgana bila skupa kad ga je kupovao novog.
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Marcello
              CBC Početnik
              • 24.10.2015
              • 5
              • Cacak
              • VW Passat 5.5

Originally posted by zverko View Post
              zasto te onda cudi sto tvoj nema sve to fabricki. nekom je kajgana bila skupa kad ga je kupovao novog.

Da,da,s tim sto izreka sve vise gubi smisao. Kupio sam NOVOG vw Caddy-ja,sve sa spiskom dodatne opreme,u Cacku naravno.
              Dobio profakturu,sve sa tim spiskom(air bag za suvozaca,klima i jos 5 stvari,ne mogu vise da se setim) i dobio profakturu na iznos od 16.500,00 evra.
              Posle 15 dana dobijam auto,go kao pistolj,bez icega.Ja im kazem,ovo nije moj auto,a oni mi kazu,da pored spiska dodatne opreme koja je navedena na racunu,stavku po stavku,overen,potpisan,pecatiran,da im se potkrala SITNA greska i moram da doplatim 4.000,00 evra i da sacekam 2 meseca. Da sam ih tuzio slucaj ni dan danas ne bi bio resen,a ja bez kola.
              Tako da,prema tome,kome sve Nemci daju zastupnistvo i ko su sve dileri,to je takva sramota za fabriku,kakvu jos nisam video.A ako to od nekog nisam ocekivao,to su oni.
              Druga stvar,kola popravljati u zvanicnom servisu je cist kretenizam,jer kod njih bukvalno rade klinci iz masinske skole,koji se uce na tvojim kolima,sta i kako.Ali zato,da sabiraju,oduzimaju,mnoze i dele znaju perfektno.
              Da rezimiram VW GROUP,dilerska i servisna mreza u Srbiji,cista sramota i neverovatan blam za takvu kucu.Kome treba VW,pravac Nemacka ili sl..

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

Nisi valjda uzeo auto?

Comment

• Marcello
                  CBC Početnik
                  • 24.10.2015
                  • 5
                  • Cacak
                  • VW Passat 5.5

To je samo pocetak...

Originally posted by zverko View Post
                  Nisi valjda uzeo auto?
                  Boze sacuvaj,zbog tog i slicnih slucajeva,u Srbiji ne kupujem ni zvaku(sto se kola tice),jer su to prevaranti svoje vrste,nije vazno koja kuca stoji iza njih.
                  Mercedes,BMW,Audi...bilo koji,jer riba od glave smrdi,tj.od gazda koji su dobili licencu (koje kakve stoke sa parama iz 90-ih,tj.,svercerima koji su pare napravili mozes misliti kako) da prodaju kola u Srbiji i njihovih klon komercijalista koji gledaju samo kako da ti uzmu pare,a kad ti ih uzmu,ko te je** za bilo sta.Kada mi se to desilo,ja sam normalno hteo da razgovaram sa direktorkom kuce "LAKEAUTO" CACAK,da bih od sekretarice,posle 7 dana zvanja i cimanja,dobio odgovor,da ona (DIREKTORKA) NEMA OBICAJ DA RAZGOVARA SA KUPCIMA !!!!!!!!!!!!!
                  Samo mi je proslo kroz glavu da sam kupio Tuarega od sto soma i nasvirao ga sa 20 'iljada opreme,platio im,a oni meni isporucili malte ne Tiguana,znaci auto od 120 000 evra(lupam) kome se prozori otvaraju rucno,u krug! Tacno bih uzeo auto,zaleteo ga 200 km/h i prosao kroz salon od pocetka do kraja,nego ne smem,ko zna da li je stoka ugradila sve AIR BAG-ove koje sam trazio,zao mi da poginem bez veze.

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

Cuj nema obicaj da razgovara sa kupcima. Trebalo je da joj kazes da su ti obicaji zastareli i da ces se ti potruditi da se pormene i pravac na vrata.

Comment

Working...
                    X