high level- pomagajte, kako da spojim????

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• high level- pomagajte, kako da spojim????

E ovako,ugradjujem ozvucenje u kola pa imam jedno pitanje za sve koji bi mogli da mi pomognu:
    Naime,zbog fabricki slabog izlaza na sony-evom cd playeru preporucili su mi da skopcam moje pojacalo marke magnat classic320 i zvucnike takodje magnat osmice preko tzv. high levela,pa ako neko zna da mi kaze kako se to radi???

unapred zahvalan.
  • Wiz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3104
    • Nish

Pa imas na pojacalu prekidac ili 2 ulaza jedan low drugi high level,kod nekih i postoji trimer na kome podesavas nivo ulaza,znaci pojacaj taj trimer(ako imas) do maximuma ako je izlazni signal toliko slab iz sonija.Nebi bilo lose i da das oznaku ili link za taj model pojacala,mozda sliku

Comment

kao sto sam vec rekao pojacalo je Magnat Classic320 sa 4 kanala a evo par slika iz kola,mada malo je mracno i pojacalo je fixirano za zadnje sediste pa se nevide uopste slova:

edit: evo jos jedne na kojoj se malo bolje vidi

nadam se da ce biti od koristi.

da li postoji neka sema za spajanje high levela?
      mene interesuje gde koja zica iz radija treba da ide na pojacalu,jer na njemu nije nista oznaceno???

Comment

• Wiz
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3104
        • Nish

Sad je jasnije evo ovako ces:

Vidis ovaj prekidac "HI INPUT" podesi ga koliko kanala hocesda kacis,a onda iznad na onoj plocici vezi izlaz za zvucnike,znaci nista cincevi ovo ono vec poovezi zice koje bi uobicajno isle na zvucnike,mozes da probas da vezes i na RCA chinceve i da pojacas level do kraja samo tada ides sa klasicnim izlazom ic CD playera chinch-chinch

Comment

e care hvala ti puno.
          danas cu probati da povezem tako kako si rekao.
          ako slucajno budem imao nekih problema javicu ti se na pm,ako nije problem?

pozdrav

Comment

Working...
          X