Zanima me da li se moze na kasetofon postaviti USB prikljucak tako da mogu ubaci mp3 player i da slusam muziku?Ako moze neka neko samo objasni postupak.Hvala unapred na odgovorima.
Stavljanje USB-a na kasetofon??
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Ima ona kaseta koja ima kabl koji ide u dzek za slusalice (od mp3,diskmena bilo cega), smesno kosta fazon 10e i manje
Comment
-
-
Cekaj, znas li na kom principu radi?!
Da li se kaseta vrti, ili je staticna pa je taj kabl privezan direktno na glavu kasetofona?!
Ima li kakvog gubljenja na kvalitetu zvuka s obzirom da je to kaseta, ili je reprodukcija istog kvaliteta?!"Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
Comment
-
-
Kaseta se ne vrti samo sprovodi ton sa audio izlaza spoljnog plejera, do glave kasetofona.
Byk, zaboravi bilo kakvo priključivanje preko USB porta. Ako imaš audio ulaz na kasetofonu, ko što reče 206, samo nabavi kabal i spoji ga na plejer, trošak od 100din.
Međutim, plejeri sa audio ulazom su prilično retki, ali, meni je rečeno, nisam probao, može lako da se napravi audio ulaz na plejeru sa kasetom. Koliko mi je rečeno, bilo koji "elektroničar" može da otvori plejer i da ti na neko mesto zalemi kabal koji će sa druge strane imati, recimo, 3.5mm bananicu koju ćeš priključiti na spoljni plejer.
Comment
-
-
Originally posted by GTIma li kakvog gubljenja na kvalitetu zvuka?!"Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
Comment
-
-
Ja imam tu kasetu
mogu ti reci da je dobra stvar. Mozesh kazish sve shto ima izlaz za slushalice. Iz kasete izlazi mala bananica (isti prikljuchak kao shto imaju i slushalice). Sony ima ceo kit. Ja sam gledao za sebe Mp3 diskmen, auto punjach, kaseta i slushalice nisam siguran za cenu ali imaju je tamo kod tunela! Sama kaseta ima se kupi na buvljaku koshta oko 500dinara!
P.S. Nisam primetio neko ozbiljno smanjenje kvaliteta. Poshalji pp pa mozemo se nadjemo sutra da ti pokazem!
Comment
-
-
Ljudi ja slusam na Event Tuned Reference 8 aktivnim monitorima, znaci te neke shabanajzer varijante me nece zadovoljiti!
Jel neko probao ovaj FM MP 3 transmiter, kako to radi, ima li smetnji i kakav je zvuk?!
Obican radio je kvaliteta reda velicine negde oko 96kb/s sto znaci jako lose!Ovo bi moralo biti isto kao regularan MP3 ili ne zavredjuje paznju...
"Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
Comment
-
Comment