Resenje za CD changer - Alfa 166,156,147

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ljuba
    CBC Član
    • 05.05.2006
    • 62
    • ljuba

Originally posted by luci
    tema se vraca iz mrtvih

ima li ko predstavu kakvi kablovi idu iz cd-a do ics da sam nesto napravim da ne placam tolike pare delti.. a i treba mi samo malo da izvucem do fioke..

i ima li neko predstavu postoji li nacin da se ovaj uredjaj naruci kod nas ili da se nekako dobavi u srbiju..
    Luci,
    imas kod Nejogosa i Ivana u Cacku AR166 2.5V6 u delovima. Nazovi ih, proveri... Mozda imaju kabl i CD, mozda i navigaciju...

ALFA... NO COMMENT, JUST RESPECT!!!

Comment

• milosh024
      CBC Veteran
      • 07.08.2006
      • 184
      • Subotica

Evo vidim da je tema ponovo aktuelna, ja sam istrazivao puno po ovom pitanju jer laudlink nema uredjaj odnosno kabel koji meni treba.....i nasao sam ga u Italiji na sajtu link ali mi je malo skupo sada da dam 130 evra za njega........nasao sam cak i el shemu na netu kako se pravi aux na fabrickoj navigaciji kod 147 ali iskreno nemam kome u Su da poverim da mi cacka oko toga a ja se licno ne razumem......eto ako nekom treba bilo koja informacija vezano za ovo pitanje stojim na raspolaganju a isto tako bi voleo da ako neko nadje taj kabel koji moze da mi prevari navigacioni sistem da je kao prikacen sarzer pa da dobijem aux, a da ne kosta bas 130 e neka javi........takodje ako neko slucajno zna koja je marka i oznaka cd uredjaja koji je u sklopu fabricke navigacije i audio sistema kod 147 neka javi pa mozda kod densiona pronadjemo odgovarajuci kabel za 99 e......

Comment

• luci
        CBC Senator XXL
        • 13.03.2006
        • 1103
        • odzaci

e moze li mi neko pomoci, nasao sam uredjaj slican ovom kod nas, ali ne radi na 166 konzoli, uredjaj uopste ne dobija struju, ja mislim da je raspored pinova u prekidacu pogresan u odnosu na uredjaj u mom autu, pokusao bi da proverim tu teoriju, ali ne znam tacan rapored pinova u konektoru na autu... pitanje je zna li neko raspored ili barem zna li neko gde bi to mogao saznati..

Comment

Working...
        X