posto sam planirao da ugradim bolje zvucnike od fabrickih u alfu, odlucih da naprijed stavim komponentne a pozadi neke elipse...e sad na opste moje iznenadjenje ugradnja elipsi pozadi je gotovo uzasan posao...prvo sto je ona da nazovem zastita toliko izuvijana da ne znam kako postaviti zvucnik na nju a da prijanja i drugo sto nemam za sta da zakaci zvucnik jer ne vjerujem da ono moze drzati zvucnik ni priblizno kako treba...e sad kod extreme-a u njegovoj alfi sam vidio da je dobio jedan plasticni prsten na koji je priakcio zvucnik a sam poklopac je dosao fabricki izbusen tako da ne moram stavljati mrezice koje dolaze sa zvucnicima...e sad opet kazem da ja nemam nista od toga pa mi treba predlog kako da to ugradim a da ne nagrdim sve pozadi i da ujedno izgleda kulturno uradjeno
ili ipak da ostanem pri tome da mijenjam sam zvucnike u vratima pa da eventualno u gepek kasnije ako bude para ubacim neki aktivan vufer...ako bih isao na drugu varijantu reci te mi sa kojim zvucnicima da zamijenim ove fabricke, naprijed bih mozda magnat PP216 a sta staviti pozadi?

Comment