Ma ako Per Soderu nije trebalo za SQ, onda ne treba ni tebi
Samo ti podebljaj masu, uzmi sa dobrog mjesta i deri šasijom, ništa se ne brini za to. Nema potrebe da ubiješ još 5m naponskog kabla.
Renault Clio 2 ph1 1.6 16V Initiale Paris [MFY 2000] LPG ACR1
Opel Vectra A 2.0i CD [MFY 1989] LPG
Ma ako Per Soderu nije trebalo za SQ, onda ne treba ni tebi
Samo ti podebljaj masu, uzmi sa dobrog mjesta i deri šasijom, ništa se ne brini za to. Nema potrebe da ubiješ još 5m naponskog kabla.
Sinoc mi ulete u playlistu neka pesmica sa malo jacim basom i auto je krenuo da mi treperi ko diskoteka
Potreban mi je kondenzator ?
Sta/kako/gde/posto ?
Masu prikači direktno na šasiju debelim kablom i u gepeku!Nema potrebe ići do akumulatora! Najbolje bi bilo na neki šraf koji ide direktno na šasiju!
A kondezator imaš SAL nov za oko 80 evra i sigurno je dobar (meni je držao tri pojačala dve godine bez problema)
Ja sam u autu imao novi exide maxxima 900A akumulator, hifonics collosus 3000w/rms, 2 saba od 500w/rms, alpinu 4-kanala, kondenzator 5F, i opet su svjetla blinkala (što je i meni smetalo). Proveo sam plus kabl od 50kvadrata i minus 25 kvadrata (što je bila greška jer ako je + 50 onda i minus mora biti 50) ali nisam ni onda uspio ništa napraviti. Nisi naveo koliko imaš jaku opremu jer za ekstremnu akustiku treba pun k....c struje a da toga čovjek nije ni svjestan. Imao sam prije 1,5F kondenzator a kad sam stavio ovaj od 5F ipak se osjetila razlika. Masu možeš zakačiti i tamo gdje su zašarafljena zadnja sjedišta za šasiju uz dobro šmirglanje jer ako ostane imalo boje neče biti dobar prolaz struje a onda češ imati isti efekat kao i prije. A za riješavanje problema postoji i riješenje, sve u oglas i na prodaju.
Ja sam uradio sve shta ste mi rekli. Oshmirglao dobro za masu, kupio nov aku exide xtra 75Ah 750A....
I sve je bilo super 10 dana i onda su ponovo pocheli da blicaju farovi Smorio sam se...
Shta sad? Pretpostavljam da cete reci da ubacim jachi alternator
Hoce li taj kondenzator reshiti problem?
Na kraju cu ugraditi xenone i reshiti problem A ostatak elektronike u kolima nek crkne ako 'oce...
Jednostavno ne kapiram, kako vama ne blicaju sa 4 puta jachim sistemima od mog?
I nezaboravi da masu kad prikljucis, poprskas sa Grafitnim sprayom. Obicno se koristi u TV servisima za popravku shelda, zadnje strane katodne cevi na koju naleze mreza
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment