Ljudi treba mi mala pomoc oko povezivanja, ja imam matori auto pa nemam onaj kulturni dzek za povezivanje napajanja nego moram rucno da spajam. Stari Blaupunkt mi je spojen samo sa dve zice + klema i - na kuciste radija. Novi Sony ima 4 zice u dzeku za napajanje, crna je - to znam ali ima jos dve za + crvena i zuta. Crvena bi trebalo da bude stalna struja ali kada spojim na taj kontakt ne radi, ne radi ni kada spojim na zutu! Nisam smeo istovremeno da ih spojim,odakle ga znam, jel moze neko da mi pomogne sta gde spajam? E da ima i cetvrta zica power antena, plava ali to bi trebalo da je za izvlacenje antene, ili gresim? Pomagajte, sramota me da idem kod elektricara, ha ha, pozdrav
Povezivanje pomoc
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ja imao pre par dana isti problem i nikad prostije resenje.
Pazi ovako spojish crnu sa crnom a crvenu sa kola spojish sa crvenom i zutom sa playera zajedno i to je to.
Samo pre toga OBAVEZNO proveri ispitivachem da li je na kolima crvena struja a crna masa jer deshava se da bude kontra ili neka treca zica se umesha i onda ode sony u zaborav. Javi shta je bilo. PoZzzzzzMasa, samo masa, masa je MAMA!!!
-
-
Thanks, sutra spajam, izvinjavam se moderatorima na ponavljanju teme ali malo mi je problematicno da prelistam starije teme jer ovo cukam sa mobilnog, pronasao sam odgovor tako da ako smeta slobodno obrisite temu, pozdrav
eh sta je cannon, ne mogu da se strpim da dodjem kuci na komp, nego se mucim preko gprs-a!"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
-
Ma jos su u Sony-ju predvideli takav vid spajanja sa onim klemama, znaci ima jedna klema u koju se spajaju i crvena i zuta zica, nego ja slepac nisam video, sve radi, lepo peva"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
Comment