ima li neko fabricke zvucnike za vrata a da ih neuporebljava ,, i da li bi mozda prodao,, treba mi dva komada
zvucnici 156
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Sto fabricki ?...svaki 6.5" (16-17cm) ce ti pasovati....Preporuka Magnat Power Plus ili ako oces malo bolje Classic ili cak XTR/PRO ako oces da das dosta para..
BTW: Ja cu uskoro u moju 156-cu da ubacujem cd-player (Alpine) i nove zvucnike (Magnat) pa ce mi stari (iz prednih vrata) ostati (dosli su mi sa autom kad sam ga kupio...neki Kenwood dvosistemac...)...mada je muka da ti to gore dobacam kad mozes kupiti za 20-tak €...www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.
Comment
-
-
Slusao sam ja malo vise zvucnika jer se bavim time...tako da otprilike znam kako ce da zvuci...Ti reci kolko bi para najvise dao pa cu ti reci sta je najbolje za te pare..www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Comment
-
-
Za te pare - JBL GTO 607c....za malo manje (~80€) Magnat Classic 216.
Koje je pojacalo ? Najbolje bi bilo ako je neki 4-orokanalac pa 2 knala u bridz na woofer a 2 kanala da guraju ove zvucnike posto im treba pojacalo da bi pokazali sta znaju....mislim svirace to i na cd-playeru ali nije to to...www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Comment
-
-
Znas kako....zadnji sistem kod slusanja naprijed ne znaci nista...samo moze da mulja zvucnu sliku....Tako da idi na sto bolje prednje zvucnike...
Dakle stavi JBL GTO 607c naprijed a kad budes imao 30-tak€ viska nazad stavi Magnat Power Plus 162 i zakaci ih na cd-player cisto da malo dopunjavaju zvuk na zadnjoj klupi mada i nece biti nesto posebno potrebno...
Dvokanalno pojacalo ti nece biti ok..za prednje zvucnike ti treba dvokanalno (stereo) a z woofer ti treba jos jedan kanal jaci ili dva u bridz spoju....Dakle najbolja opcija bi bila neko 4-orokanalno i onda 2kanala spojis u bridz za woofer a 2 budu stereo za zvucnike naprijed....
Koji woofer imas ? Koja snaga ?
Ako je neki do 200W uzmi Magnat Rock 6000 (130-140€) pojacalo 4x65 tj 2x85W/2oma + 170W/4oma sto bi ti extra odgovaralo za gore pomenute zvucnike i woofer od 150-200W...mislim moze i 250-300W woofer ali nije to to...nemoze da ga gura kako treba....
Ako bi uzimao woofer za male pare imas Magnat Express 12" 200W...
pozz.www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Comment
-
Comment