Sto im ne zoves inspekciju lepo pa da vidimo!
elite playeri
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Upravo tako...ne mogu ništa do 45-og dana...i tako ja već pola leta uživam slušajući samo zvuke svog TS-a...
Danas je 31. dan kako mi je u servisu,baš ću da ih zovnem da vidim šta će mi reći...
Comment
-
-
Kupio 43TMS, cim je dosao u prodaju.
Nikakav problem do sada.
Nedostaje TV antena u ponudi, pa trenutno radi na zicu i
kada je pozicija (prijem) dobar, slika sa TV-a je vrlo korektna.
Zvuk je prihvatljiv, cak bolji od ocekivanog.
O kvalitetu-pouzdanosti je rano govoriti, ali se cini da je 43TMS
kvalitetniji od jeftinijih modela.
Comment
-
-
A koliko ga to već tačno imaš? Znači nema više od godinu,jel da?
Kao što sam već napisao i ja sam bio zadovoljan sa svime dok nije crkao laser.
Uzeću opet ELITE ili ovaj novi D36 ili ne znam dal da doplatim onda još 5000 za 45TMS koji je 18000din.
Mnogi će reći da sam ******(jesam vidim i ja),ali ja ne mogu više bez DVD-a u kolima i gledanja spotova
Imam i GPS 4.3"ekran ali je na njemu lošija rezolucija pa me nervira da gledam na njemu...
Comment
-
-
Da, jos nema godinu dana pa i nemogu da komentarisem kvalitet.
Mislim da treba uzeti jaci model jer je pored komfora upotrebe i bolji kvalitet izrade.
Svi se sada radi u Kini, a princip je da se tehnologija vodecih brendova prebaci u njihove modele po nizoj ceni.
Licno sam uzeo uredjaj zbog funcionalnosti dizajna, za razliku od skupih modela sa ekranom koji izlazi i pokriva deo kokpita postoji stalna opasnost da ga ne zakacis i time trajno onesposobis mehanizam (mnoge vec znam).
Pored pomenutog ovaj uredjaj vrti bez problema vecinu video formata sa domacim titlom cak i preko USB-a.
Comment
-
-
Još 10-ak dana moram da sačekam pa idem da uzmem taj 43 jer 45-ica ne može da mi stane zbog komadi od klime
A baš sam se naložio...
Takođe uređaj čita i sa SD kartice,a odlična fora je i video in,tako da može da se poveže na digitalni pa da se gledaju slike na njemu ili da ono što trenutno snimaš vidiš na displeju DVD-a.
Mene je po svemu DVD prijatno iznenadio sem eto te činjenice da mi je laser umro posle manje od 3 meseca
Ako mi i ovaj završi tako pa roknuću se
Comment
-
-
V-Tec
Ali bih u tom slučaju opet morao da sačekam da prođe rok od 45 dana,dok bleji na servisu,a i ne znam da li mogu da tražim pare nazad.Verujem da samo mogu da uzmem bilo koji proizvod u toj vrednosti...
Comment
-
-
Kupljen http://www.tehnomanija.rs/katalog/elite ... 43tms.html
Ako i ovaj vrisne opametiću se keve mi!
Comment
-
-
Hmm, a šta mislite o ovom
http://www.tehnomanija.rs/katalog/digis ... a-745.html
Prvi put čujem za ovu marku, koliko ovo uopšte moze da valja za ove pare?
Comment
-
Comment