Ima moj ortak neki dobar, koristi ga u Mercedesu C200 posto mu ne odgovara da menja fabricki CD na kojem nema mp3. Kaze da je probao razne modele i da su svi uglavnom bili shit osim ovoga koji korsti i koji je odlican ali je on oko 90 €.
Pitacu tacno koji je model pa cu da ti javim.
Alfisti su jedini bolesnici koji su zarazeni virusom a ne zele da ozdrave
Sta mislite o mp3 fm modulatorima, da li te stvarcice vrede necemu?
Da li ih neko ima i kakva su vam iskustva?
Pozdrav
Moj kolega ima u Hondi Accord i zadovoljan je. Od nekih sam cuo da poenkad dolazi do mesanja sa radio stanicama. I ja sam se razmisljao o slicnoj opciji ali sam na kraju kupio MP3 sto se kaci na CD sanzer (www.auto-muzika.com). Xtra je zvuk. Koristim komande za CD sanzer. Kad saberem posto je maska+ radio/MP3 sa USB min 130 evra... ovo mu dodje xtra resenje...
Dobio sam mail od njih. Ako to stvarno radi kako treba, ajd da dam tu cifru. Koliko si zadovoljan, kakav je zvuk, da nije izoblicen i da li sve radi bez problema sa komandama na samom radiju?
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Dobio sam mail od njih. Ako to stvarno radi kako treba, ajd da dam tu cifru. Koliko si zadovoljan, kakav je zvuk, da nije izoblicen i da li sve radi bez problema sa komandama na samom radiju?
Radi ok. Zvuk je odlican. Brzo se menjaju folderi i pesme. Ne moze da se radi fastforward/rewind unutar pesme ali to mi ne smeta.
Ponekad se mora sacekati par minuta kad se zameni USB tj kad se doda nova muzika. I onda tih par minuta lampica na USB non-stop treperi, valjda pretrazuje da li ima pesama u svim folderima. Steta sto nemam komande na volanu
Comment