Imam u autu,brava je u pitanju,originalan radio sa kasetofonom onaj najlosiji koji se ugradjivao.Problem,imam sest zvucnika:cetiri napred i dva pozadi predpostavljam da je sve fabricki ugradjeno.E sad zadnji zvucnici mi ne rade a spojeni su,neznam na radiu imamsamo cetiri stopice na konektoru za zvucnike a na konektoru na kablu koji ide od radija prema zvucnicima sest.sad ta dva su znaci prazna,e da li su to izlazi za zadnje zvucnike i kako bi ih spojio da rade.Ja sam probao premostiti sa ova cetiri sto su spojena na ova dva koja su slobodna ali nista.Uglavno ja se raspisa oko sitnice al me interesuje sto zadnji ne rade.
Radio original
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Prvo,pozadi imas samo kablove izvedene i povezane,ali zvucnike fabricki nemas pa zato i ne svira.Napred imas cetiri zvicnika ali leva dva cine jedan a desna dva drugi kanal,jer su to samo razdvojili visokotonce od srednjih i basova..Ako zelis mziku i pozadi kupi zvucnike.I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
Ja sam probao premostiti sa ova cetiri
Inace, kod mene je bas tako kao si ti zamislio.
P.S. koristio sam one silikonske dvozilne licnaste kablove koje se koriste za normalne zvucnike u kuci.Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Originally posted by bokijaPrvo,pozadi imas samo kablove izvedene i povezane,ali zvucnike fabricki nemas pa zato i ne svira.Napred imas cetiri zvicnika ali leva dva cine jedan a desna dva drugi kanal,jer su to samo razdvojili visokotonce od srednjih i basova..Ako zelis mziku i pozadi kupi zvucnike.
Comment
-
-
Onda lepo idi na http://www.bravo-guide.co.uk/fix-a-bravo.htm Nadji shemu i izvadi aparat i proveri.Na mom Bravo 1.2 2000g imao sam onu muziku sto nema poklopac,ynaci najjeftiniju,i nisam imao zadnje zvucnike,samo prednja cetiri.Skinuo sam aparat i povezao novi CD na stare yice i sve je radilo.Cini mi se da ili fejder nije na mestu ili nesto iza aparata je dirano.Ne mogu da zamislim da su zice negde u prekidu...Malo je petljavo skinuti radio ali onda ces imati pristup da ispitas zice.I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
Re: Radio original
cetiri stopice na konektoru za zvucnike
Taj radio ima izlaze samo za prednje zvučnike, možeš da povežeš zvučnike u seriju ali to nije to, nađi drugi radio ili kupi plastični adapter i ubaci normalan radio, fabrički je i onako teška kanta..
Comment
-
Comment