radari

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bojann
    CBC Veteran
    • 06.01.2008
    • 129
    • Beograd

radari

ljudi da li se neko susreo u beogradu sa radarom koji zumira i slika???
    isao sam pored juge jedno 120 i nesto se zamislio ,, kad na jedno 800 metara pod mene slucajno spazim pandura kako se sprema da me zaustavi i ja na kocnicu i preko trave polukruzno,, da li postoji mogucnost da me je slikao radar??beli gilf je stajao izmedju drveca
  • ljube-kugla
    CBC Senator XXL
    • 04.05.2006
    • 1531
    • batajnica

da te ne uplasim,ali ce ti verovatno poslati duplikat snimka,i poziv kod sudije,nisam se sretao sa njim bar tri godine,ali cujem od drugara da je ponovo poceo da snima,slicno ima i na Novosadskom autoputu prema Zemunu,nesto oko Crnomarkovic pumpe,sivi nisan sa nekim dodatnim hladnujakom ispred maske koji snima a potrola nesto kasnije zaustavlja
    ko na nas krene iz mesta je naje&o
    a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• VuleR
      CBC Član
      • 15.03.2008
      • 34
      • Smederevo

Ima ih na sve strane u poslednje vreme montiraju se po sumama, automobilama, cuce u visokoj travi a kad narastu kukuruzi pravice
      Prosto mi dodje da ugradim jamer koliklo su napaljeni.

Comment

• Nigy
        CBC Senator XXL
        • 13.04.2006
        • 921
        • BGD

Radar koji je mene zaustavio pre dve godine (ne secam se koje marke i koji model) je imao zakacen digitalni fotoaparat na sebi...

Originally posted by Jovana
        Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)

Comment

• KeleA
          CBC Član
          • 09.03.2008
          • 65
          • Petrovgrad

samo jamer i dovidjenja

Comment

• igorkrnic
            CBC Senator XXL
            • 02.12.2007
            • 572
            • Kikinda

zar jamer nije zakonom zabranjen kod nas ?

Comment

• Saby
              CBC Senator XXL
              • 25.11.2004
              • 408
              • Horgos

sad sam citao o tome u satu, nemamo zakon za to
              Fun starts @ 3000 RPM
              Alfa Romeo 146 1.8 Ts

Comment

• zvrle
                CBC Senator XXL
                • 01.11.2005
                • 961
                • Beograd, Batajnica
                • Golf 4

Originally posted by ljube-kugla
                da te ne uplasim,ali ce ti verovatno poslati duplikat snimka,i poziv kod sudije,nisam se sretao sa njim bar tri godine,ali cujem od drugara da je ponovo poceo da snima,slicno ima i na Novosadskom autoputu prema Zemunu,nesto oko Crnomarkovic pumpe,sivi nisan sa nekim dodatnim hladnujakom ispred maske koji snima a potrola nesto kasnije zaustavlja

Ljube taj nisan je na novosadskom putu pa bar 2 god, ta budza ispred maske je klasican radar. Klasican radar ne sme da te snima u dolasku e zato policija parkira nisana i lik unutra meri u odlasku i javlja patroli koja je nize koga da zaustavlja.

Nekada je samo parkiran sa strane a nekada parkiran i otvoren gepek.
                Koliko sam ih ja upartio stoje na onoj nazovi raskrsnici tj iskljucenju za njive malo pre punkta ili malo posle raskrnice u zemun polju i na izlazu sa crnomarkovica na kraju trake za ukljucenje.
                “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• dexxxter
                  CBC Veteran
                  • 02.03.2008
                  • 123
                  • Beograd

Taj beli golf ima proLaser III, kameru i LCD ekran montiran pozadi, tako da kad te zaustave, mozes lepo da pogledas i svoj snimak... Nema vise moze li nesto...pojas...rucak... Sad moraju da pravdaju svaki snimak, tako da bojann-e mozes da ocekujes prijavu, a posto je moguce da su snimili i polukruzno preko trave, odnosno ostrva, mozda ti osim prekoracenja brzine dodaju jos nesto.
                  Ne bi da te "plasim", na snimku se lepo vidi i vozac i tablice, a o brzini necu ni da pricam. Druzio sam se sa njima kada sam vozio 66kmh u zoni gde je dozvoljeno 40 (Jurija Gagarina, kod pumpe Sunce). Tri crvene i vozi dalje, sta da se radi.

Comment

• reli
                    CBC Član
                    • 30.10.2006
                    • 55
                    • Nis

Ako su ovi najnoviji radari nema ti spasa. Mene su pre 5 dana uhvatili i lepo slikali u Prokuplju.Ja sam zvao nacelnika policije posto sam sa njim zajedno bio na Polc.akademiji. Rekao mi je da ne moze da obrise sliku odnosno slike se salju direktno preko GPRS-a u bazu u Beograd tako da mora da pise izjavu zasto je to uradio. Oni ranije koji su bili sa foto-aparatom nije bio problem pozoves nacelnika i on ti obrise sliku kada predaju smenu ali ovi najnoviji nema spasa cak ni za pandure.

Comment

• bojann
                      CBC Veteran
                      • 06.01.2008
                      • 129
                      • Beograd

ma nemoguce ljudi,,,hocete da kazete da sve radarske konrole imaju ove najnovije radare sa kamerama,, a sta je sa onim obicnim radarima koji te zaustave i pokazu ti na radaru koliko si vozio i pisu prijavu?

Comment

• TOKYO
                        CBC Senator XXL
                        • 17.07.2006
                        • 1696
                        • Beograd- NBGD

Mene uslikao u subotu na spustu sa venca prema Novom Sadu, slika u lepoj rezoluciji,cak mi se i faca vidi kako pricam suvozacu,uhvatio me sa 300-500m,ogranicenje 40 a ja 104. . .

Ali crvena sve resava
                        MY ex RWD Alfa
                        Drift & Donuts & Track

Comment

• neshaoct
                          Banovan
                          • 18.08.2007
                          • 1754
                          • Beograd, Rakovica

Originally posted by Saby
                          sad sam citao o tome u satu, nemamo zakon za to
                          Ima, ima...
                          Ne mora da postoji konkretna odredba, i to bas o jamer-u...

Oni ce to da podvedu pod sprecavanje OSL u vrsenju sluzbene
                          duznosti...

Kad imas onaj radar detektor, za taj uredjaj ti ne mogu nista, jer ne ometas rad Policije, vec se samo ''obavestavas'' o njihovom radu...
                          Medjutim, sa ''jamerom'', ne samo da se obavestavas o njihovom radu, vec ih i ometas...

Prvo smes...a da ometas ne smes...

Comment

• dexxxter
                            CBC Veteran
                            • 02.03.2008
                            • 123
                            • Beograd

Originally posted by bojann
                            ma nemoguce ljudi,,,hocete da kazete da sve radarske konrole imaju ove najnovije radare sa kamerama,, a sta je sa onim obicnim radarima koji te zaustave i pokazu ti na radaru koliko si vozio i pisu prijavu?
                            Ja ti govorim o iskustvu sa belim golfom 2, koji se koristi po NBG, mozes na licu mesta, ne da pogledas sliku, nego da odgledas ceo snimak...

Comment

• ljube-kugla
                              CBC Senator XXL
                              • 04.05.2006
                              • 1531
                              • batajnica

jos ce napraviti i ulicne trkace sa kamerama i da te navuku na crtu da se probate i ode dozvola decko
                              ko na nas krene iz mesta je naje&o
                              a sto nas je vise,jaci smo

Comment

Working...
                              X