radari

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • canezzi
    CBC Početnik
    • 13.06.2007
    • 8
    • Beograd

policija kod nas koristi laserske radare, i njih svi detektori otkrivaju, uredaji nisu zabranjeni i nece ni biti u novom zakonu, ali ce jammeri biti zabranjeni.

bilo je u casopisu sat prosle godine pred letnju sezonu testiranje radar detektora (cobra i sl.), ukratko ocitavanje traje 1 sekund, nista vam ne vredi, postujte propise...

licno iskustvo:
    zivim u kotezu, sto znaci da cesto prelazim pancevacki most (ogranicenje 60km/h, ali tu svi peglaju 80-90) gde je nocu cesta radarska kontrola. nakon mnogo ostavljenih crvenih (srecom bez ijedne prijave, aliopet mnogooo), i nekoliko jurnjava zamnom, nabavio sam cobru, ne znam koji model kostao je oko 100e pre dve godine). uredjaj je brzo poceo da opravdava svoju namenu. u zavisnosti od udaljenosti, detekcija traje 1 do 2 sekunde, sto je dovoljno za smanjenje brzine za 20-30.

Comment

• MOSLER
      CBC Senator XXL
      • 27.05.2005
      • 1064
      • Niš

Za radar detektore nisam bas siguran da ce biti dozvoljeni novim zakonom.premisljali su se par puta ali zadnje sto su rekli je da ce biti ZABRANJENI

Comment

• byMaX
        CBC Član
        • 29.07.2008
        • 72
        • Beograd

Originally posted by TOKYO
        Mene uslikao u subotu na spustu sa venca prema Novom Sadu, slika u lepoj rezoluciji,cak mi se i faca vidi kako pricam suvozacu,uhvatio me sa 300-500m,ogranicenje 40 a ja 104. . .

Ali crvena sve resava
        mene baš pre neki dan uhvatio, na brankovom mostu i to ka gradu. Sakrili se iza bilborda. Dva neka mlada, jedva sam ih ubedio da mi ne pišu ništa. "tek sam ga registrovao, ide ko lud, nisam video koliko vozim, a i mislim se, baš je milina voziti nedeljom - znate, stalno se vučem 30 na sat po gužvi"

I iskrenost je upalila. Charm skill mi je skočio za 150pts, pa nisam morao da idem u inventar da vadim "crvene"...
        www.benchmark.co.yu/forum
        Benchmark Hardware Community

Comment

• deki-ascona
          Bio nam je drug! RIP
          • 10.04.2007
          • 2118
          • NI , Trosharina

Re: radari

Zanimljivo stivo, samo 2 stranice u slici i reci...
          Originally posted by Valent Vudriga
          ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
          Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• 206
            Admin od ispočetka :)
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Ne radi bas tako na Fama i Prolaseru (jedno te isto), ali svakako korisno.

Mene pokusali da "urade" pre jedno mesec dana na TraffiPatrolu, upravo na ovu foru - sve nesto mislim, bas ste pronasli pravog da ga farbate
            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• deki-ascona
              Bio nam je drug! RIP
              • 10.04.2007
              • 2118
              • NI , Trosharina

U stvari, mi stvarno krsimo propis kad radar svirne u "limit" modu, samo sto je to neupotrebljivo za organe. U svakom slucaju, ne treba biti lenj i treba pogledati radar . Posle ide tezi deo, da se onako izokola lepo objasni organu da nema nista od toga zbog pogresne lampice, itd.
              Tebi je lako u takvoj komunikaciji, ti si (verovatno) skroz ispravan, bilo da vozis svog japanca ili nemca, moja 1.pomoc moze samo u Ausvicu da posluzi nekom naciju da pomogne logorasu
              Originally posted by Valent Vudriga
              ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
              Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

Working...
              X