Mislim da ce ovo biti najbolja opcija za GPS, samo se nadamo da ce ugraditi dobar GPS cipset (noviji od SirfStara III) i da cemo moci koristiti Garmin XT na njemu. Cena ce mu biti duplo manja nego ovog sada, u USA od 200$.
New Apple iPhone + GPS
Collapse
X
-
Ja sam vec citao da mu je GPS dobar, samo verujem da ce ovde 8gb da bude jedno 500 evra, a 16 bar 700.
Inace u USA najavljuju 199 dolara za 8gb i 299 za 16.
Uostalom:
iPhoneLoneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
-
-
Ne verujem da ce biti toliko skup, ovaj prethodni koji je u USA bio oko 400$ kod nas je bio oko 400e, tako da mozemo ocekivati da ce kostati od 200-300e.
Naravno, odmah da se ogradim, ako ga budu prodavali ovi sto prodaju GPS uredjaje onda njegova cena moze biti i 5000e i 10000e i sta god njima padne na pamet, ali na nasu srecu mislim da za iPhone ima dovoljno kanala kod nas, tako da ta cena nece biti.
Comment
-
-
Bojim se da ima jedan mali zez sa novim iPhone-om. To je da mora da se aktivira na licu mesta u radnji gde je kupljen. To znaci da ce ko god ga kupi morati odmah da potpise ugovor i da ga aktivira. Za sad ne vidim kako ovo moze da se zaobidje ali verujem da ce da se nadje resenje ali moze malo da potraje...*** ********************** ***
*** gf AL QK \=-Q XES1 ***
Comment
-
Comment