Za Blackberry ne postoji takav softver,postoji jako malo programa za njih uopste i to su samo zvanicni koji se placaju.
Zbog posla sam bio na obuci za Blackberry pa znam iz prve ruke...
Ne podrzavaju ni jedan od programa za simbian ili windows mobile...
postoji ovo, cak ima i trial 7 dana(ovde) ili 30 dana (sa RIM sajta)
ali prvo treba da ga skinem sa mobilnim pa ne znam ni dal radi a opet, posteno ovde niko nece da plati 100 dolara za jedan program tako da me zanima "divljak"
postoji ovo, cak ima i trial 7 dana(ovde) ili 30 dana (sa RIM sajta)
ali prvo treba da ga skinem sa mobilnim pa ne znam ni dal radi a opet, posteno ovde niko nece da plati 100 dolara za jedan program tako da me zanima "divljak"
Probao sam ga ja na blackbeeryiju i radi, skini ga slobodno
japanx nista od shareaze imam 2 seed-a ali nikad ne dozvoljavaju dload. DAj da ti skupimo pare za neki simbian phone pad a stavis garmin xt i da budes srecan
I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Garmin na BB telefonu ne može se iskoristiti sa našim mapama.
Zašto?
1) Ne postoji poseban softver za instalaciju Garmina na BB-u
2) BB nema klasičan file explorer i ne može se pristupiti sistemskim fajlovima na aparatu da bi se radile određene izmene, tako da je onemogućeno kopiranje mapa u neki sistemski folder
3) Download-om trial Garmina sa BB sajta skida se mali fajl koji obuhvata samo osnovne mape država u SAD
4) Nakon instalacije trial-a, kompanija RIM (BB) ima evidenciju po PIN-u i IMEI-u koji aparat je download-ovao aplikaciju
BB je specifičan uređaj za određene poslovne namene koji karakteriše to što je uvek na Internetu (ako ima aktivan BB servis - BIS ili BES) i što enkripcijom štiti podatke koji se do njega ili od njega prenose. Zato je sistem zaštite na izuzetno visokom nivou. Koliko sam upoznat, mislim da još uvek niko nije uspeo da instalira verziju Garmina koja nama treba.
Nažalost, i ja moram na mom BB 8800 da koristim Google map, iako na ostalim Symbian i Windows telefonima nemam problema sa korišćenjem Garmina, TomTom-a, IGO-a, Route 66....
Comment