Nazalost nepostoje. NAVTEQ je planirao Srbiju za septembar 2008 ali je to pomereno u nedogled zato sto nisu nasli partnera za razvoj mapa. U najboljem slucaju pojavice se samo glavni putevi u verziji 2009/10
fiat stilo navigacija
Collapse
X
-
Vecina proizvodjaca se odlucila za NAVTEQ jer stvarno ima najbolje pokrivenu ameriku, kanadu, i zapzdnu evropu a to je glavno trziste. A mi i azijci jos uvek moramo da se snalazimo. Jedan veliki problem je taj sto NAVTEQ jos uvek nije odredio ni kodove za srbiju tako da nije moguce konvertovati druge mape u navtekove. Za opel i citroen postoji CD sa glavnim putevima u SRBIJI (RT3 mape) skoro ih je neko sherovao na torrentu, neki lik iz ceske.
Comment
-
-
Ako hoces glasovne poruke nemas ih na srpskom ali imas engleski ( meni bolje nego italijanski). Sve radi i lepo raspoznaje samo malo pravi probleme kod zvanja nekog broja iz imenika. Uradi update sistema na 9.8, a posle toga ubaci CD sa jezicima i instaliraj engleske komande. Ako ti treba spisak glasovnih komadi posalji mi mail da ti ih prosledim.
Comment
-
-
Re: fiat stilo navigacija
Originally posted by kare71Za koji navigaciju, Connect NAV ili NAV+. Ja imam 9.8 za NAV+.
Propustio sam da navedem u pitanju je SetUp CD za promenu jezika.
Comment
-
Comment