X-Drive GPS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kad_JurimJurim
    CBC Član
    • 04.03.2008
    • 47
    • Beograd
    • Brera 1750 TBi

X-Drive GPS

Potrazih, ali ne videh da se o ovoj marci posebno pisalo.
    Jel neko imao dodira sa ovim GPS-ovima? Kontam da su to isti oni kinezi koji rade i X-Wave playere. Vidim da su nemoguce dobro opremljeni, a naravno povoljni. Pa me zivo zanima, kako se to pokazalo u praksi.
    (ja, btw, imam X-Wave player i malo zamerki na isti )

Evo i linka: http://www.xdrive-gps.com/products.html
    Realno...
  • Durango
    CBC Senator XXL
    • 01.02.2006
    • 590
    • Zemun, Srbija

Moj drugar prodaje te X-drive uredjaje i imao sam prilike da ga pogledam na kratko. Prvo mi je zapao za oko jako lep dizajn samog uredjaja. Ne izgleda uopste onako Kineski jeftino. Ima standardno touch screen displej i koliko sam video jako je jednostavan za upotrebu. U njemu su bile IGO mape i to cini mi se cela Evropa. Ima glasovno navodjenje na srpskom jeziku i uz uredjaj dolazi mem. kartica svi dodaci, nosaci, punjac, baterija itd. Znam da cita mp3, divx, jpeg i slicne stvari. Ja se zaista ne razumem u navigacije, ali meni deluje kao skroz ok uredjaj za te pare!
    MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• Kad_JurimJurim
      CBC Član
      • 04.03.2008
      • 47
      • Beograd
      • Brera 1750 TBi

To kontam i ja. Izuzetno opremljen uredjaj, za te pare. Kod drugih bi tako nesto mnogo skuplje kostalo.
      Mene prvenstveno interesuje, jel ga neko koristio i nasao mu neku tehnicku manu, tipa da se buguje i gresi sam GPS i sl.
      Realno...

Comment

• Durango
        CBC Senator XXL
        • 01.02.2006
        • 590
        • Zemun, Srbija

Ovaj drugar sto ih prodaje ima ga kod sebe u autu duze vreme i kaze da za sada uredjaj radi besprekorno i da ne baguje uopste. Ne verujem da me laze jer ja ionako nisam zainteresovan za kupovinu navigacije!

Comment

• Darth Nihilus
          CBC Senator XXL
          • 13.04.2005
          • 417
          • Srbija, Paracin

A gde ima da se kupe?
          Do not underestimate the power of the Dark Side

Comment

• Durango
            CBC Senator XXL
            • 01.02.2006
            • 590
            • Zemun, Srbija

@Darth Nihilus

Poslao sam ti PP posto ne znam da li smem da pisem radi reklame, medjutim ovaj drugar mi je rekao da postoji varijanta da preko njega uzmem 10 komada uz skoro 40% nizu cenu. Ukoliko bi bilo zainteresovanih za group buy, mozda bi to mogao da odradim, ako naravno jos uvek vazi ta ponuda!

Comment

• lukag
              CBC Član
              • 21.12.2007
              • 23
              • Beograd

ja koristim model 35s i stvarno sam prezadovoljan iyuyetan kvalitet jako precizan lak za rukovanje ima mogucnost video , slike muzika baterija dugo traje stvarno nisam imao dodira sa kvalitetnim uredjem za te pare inace sam ga uzeo od drugara koji se bavi sa tim ima milion modela raznih firmi medjutim ovaj je stvarno ok i nekih je 120 eur

Comment

• mill
                CBC Član
                • 27.09.2007
                • 82
                • The dark side

Svi su uredjaji slicni, samo je Garminova mapa jedina dovoljno dobra, tj. dobre su i druge, ali kad vidite koliko su ovi iz Garmina to detaljno uradili, ostale ne mogu ni prineti.

Comment

Posto se bavim softverom za GPS uredjaje, a ne zastupam ni jednu marku po mom licnom iskustvu Garmin ima za nijansu losije mape od npr. Mio ili Igo i bukvalno Garminov softver izgleda kao neka igracka naspram ovih i naravno mnogo komplikovaniji softver za koriscenje.

Comment

Originally posted by lukag
                    ja koristim model 35s i stvarno sam prezadovoljan iyuyetan kvalitet jako precizan lak za rukovanje ima mogucnost video , slike muzika baterija dugo traje stvarno nisam imao dodira sa kvalitetnim uredjem za te pare inace sam ga uzeo od drugara koji se bavi sa tim ima milion modela raznih firmi medjutim ovaj je stvarno ok i nekih je 120 eur
                    Inace ako nekome treba ovaj tip navigacije mogu da ga resim za 100 e preko drugara ali samo za forumase. Poz!

Comment

• mill
                      CBC Član
                      • 27.09.2007
                      • 82
                      • The dark side

Ja se ne bavim GPS-om, ali sam citao o tome svuda, i ovo je prvi put da cujem da Garmin u Srbiji ima losije mape od drugih! Da li to neko moze da potvrdi ?

Comment

• lukag
                        CBC Član
                        • 21.12.2007
                        • 23
                        • Beograd

Originally posted by bass team
                        Posto se bavim softverom za GPS uredjaje, a ne zastupam ni jednu marku po mom licnom iskustvu Garmin ima za nijansu losije mape od npr. Mio ili Igo i bukvalno Garminov softver izgleda kao neka igracka naspram ovih i naravno mnogo komplikovaniji softver za koriscenje.
                        to mi je isto drugar rekao kad sam uzimao GPS nije bila bitna cena isto je rekao da garmin smesan za igo ja sam prezadovoljan precizan je u metar

Comment

• JAPANX
                          CBC Senator XXL
                          • 10.08.2006
                          • 2159
                          • Beograd

mogu ja da potvrdim da garmin vise nije kao sto je nekada bio... poredim jeftinije modele, skuplji me ne zanimaju

Comment

• Bros
                            CBC Početnik
                            • 21.11.2008
                            • 1
                            • Subotica

Sto se tice Evrope GARMIN je ne prikosnoven, koristim ga vec 3 godine i stvarno besprekorno radi, mozda karta za Srbiju ima nedostataka ali staje tu je.

Comment

• herbuts
                              CBC Početnik
                              • 22.11.2008
                              • 3
                              • Novi Sad

moze neki kontakt gde mogu povoljno kupiti xdrive 43???

Comment

Working...
                              X