Posto su mi iz beckera poslali neku novu mapu pokusao sam da je prebacim na navigaciju ali neide. Racunar nevidi navigaciju!!! Sta da radim pomagajte!!!
Racunar nevidi navigaciju!!!
Collapse
X
-
Racunar nevidi navigaciju!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!Tags: None
-
-
U pitanju je becker traffic assist highspeed II probao sam direktno na karticu ali nece!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
ima prekidac ali sam probao u oba polozaja!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
Originally posted by kalibaRda nije lock-ovana kartica sa onim malim prekidačem sa strane...
Koji softver koristi? iGO, Mio, Navigon....?
Comment
-
-
I ja imam takav problem, Imam Active sync, sve radi OK, ali ne vidi navigaciju, u pitanju je Garmin Street pilot c 320. Update radi preko neta, ali je nikako ne vidim na racunaru. Pomagaj Bandovane kako znas i umes. Unapred hvala
Comment
-
-
Originally posted by GaroviksI ja imam takav problem, Imam Active sync, sve radi OK, ali ne vidi navigaciju, u pitanju je Garmin Street pilot c 320. Update radi preko neta, ali je nikako ne vidim na racunaru. Pomagaj Bandovane kako znas i umes. Unapred hvala
Za Garmina ti ne mogu dati pomoc.
Comment
-
-
Problem resen!
Poslali drajvere iz beckera na zahtev mailom
Sve fercera!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
Comment