GPS Navigon 7000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Probisvet
    CBC Senator XXL
    • 07.06.2005
    • 423
    • FRANCUSKA

GPS Navigon 7000

Pozdrav forumasi

Posedujem Navigon PNA 7000T ako vam to nesto znaci, pa me interesuje jel moze nekako da se kupi karta Srbije i Beograda za ovaj GPS navigator u Srbiji tacnije u Beogradu. Imam na jednoj MMC memoriji Zapadnu Evropu a za ostali deo Istocne Evrope sam skinuo nesto sto i nije kompletno osim Autoputa - Zagreb Beograd. Moze li se nesto dobiti i na poklon
  • Probisvet
    CBC Senator XXL
    • 07.06.2005
    • 423
    • FRANCUSKA

Jel ima nesto za ovaj GPS u Beogradu.

Comment

• Probisvet
      CBC Senator XXL
      • 07.06.2005
      • 423
      • FRANCUSKA

Sta je forumasi nije valjda da ovaj GPS nema niko ili nece niko da odgovori.

Comment

• bullet
        CBC Veteran
        • 26.05.2008
        • 115
        • Beograd

Koje mape koristi i jesi probao da ubaciš mape regularno možda moežeš besplatno ko svog prodavca. Što se tiče kupovine ovde imaju da se kupe mape ali ko ih još kupuje a i mislim da su u Francuskoj jeftinije Srbija je postala mnogo skupa zemlja.

Comment

• Probisvet
          CBC Senator XXL
          • 07.06.2005
          • 423
          • FRANCUSKA

Ovde bas i nema da se nadje za ovaj GPS karte Srbije i Beograda a i na internetu nisam mogao da nadjem. Samo mi je potrebno ako neko preradjuje mape Srbije i njihovih gradova u fajl koji se zavrsava sa MAP te fajlove je moguce da cita ovaj GPS ako sam se dobro izrazio. Ne interesujeme ni jedan emulator jer nisu bas dobri a i mislim da su svi oni GPs-ovi programi za eksploataciju zasticeni.
          Navigon proizvodi Nemacka pa bi verovatno mogla da postoji mogucnost da se nadje neko resenje.

Comment

• marek
            CBC Senator
            • 16.09.2005
            • 243
            • Beograd

mape se ne mogu prepravljati. Ako je taj navigon koji imas baziran na Windows CE trazi Igo on ima dobre mape za beograd.

Comment

• Probisvet
              CBC Senator XXL
              • 07.06.2005
              • 423
              • FRANCUSKA

Gde da trazim Igo, ustvari gde da ga kupim za istocnu Evropu. Znaci da obuhvata i Srbiju i gradove u Srbiji.
              Trenutno sam na odmoru u Beogradu do 28 Novenbra pa bih da iskoristim ujedno da to nabavim.

Comment

• zmaj_pa
                CBC Senator
                • 13.05.2007
                • 232
                • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

Pa recimo dok si u Beogradu sve sto ti treba da nabavis to sto trazis su sledece stvari....
                1.Relativno brz pristup internetu (moze i spor ako si strpljiv covek)
                2.Placen Rapidshere nalog (moze i free varjanta opet ako si strpljiv)
                3.Minimalno razumevanje Engleskog jezika i rada na racunaru
                4.Usb kabel da povezes to tvoje sopocalo od GPS navigacije i komp
                5.Pristup ovoj internet Stranici(odeljak GPS,potrebna registracija radi pristupa)
                6.I punoooo slobodnog vremena da sve to lepo procitas poskidas sta ti treba prebacis u uredjaj i na kraju isprobas vozeci se putevima.

Comment

• Probisvet
                  CBC Senator XXL
                  • 07.06.2005
                  • 423
                  • FRANCUSKA

Pa posto ne mogu da preko mog mobilnog i mini opere da sve to odradim. Kad se vratim videcu da preko interneta to sve poskidam. Zahvalnost za savet i odgovore.

Comment

Working...
                  X