GPS - pracenje & GPS transmiter i risiver (sastavljene teme)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bullet
    CBC Veteran
    • 26.05.2008
    • 115
    • Beograd

Re: GPS - praćenje kola

Znam za primer iz prakse gde je ukredeni skupi dzip sa gps-om uteran u garazu gde mu se gubi signal. Problem je bio što je tu bilo jos 20 garaza i sto se nije znalo u kojoj je dzip i panduri nisu hteli i navodno po zakonu smeli da ulaze i proveravaju sve garaze. Kao čekali su u civilu u zasedi nekov vreme i to je to. Dzip nikad nije nadjen. Inače dosta osiguravajucih kuca, za skupa kola koja imaju visok rizik da budu ukradena, uslovljavaju gps, zeder i ostale zajebancije da bi kasko osigurali kola.

Comment

• NShappy
      CBC Senator
      • 09.03.2005
      • 261
      • Novi Sad
      • Ford Focus 1.8TDCi

Ne znam koliko je stara ta priča, ali lopov koji ide na "posao" bez GPS ometača je neozbiljan. Ili je u dosluhu s' policijom po principu, nećemo te naći. Možda na početku GPS ere kada je praćenje bilo retkost, neki auto i bi pronađen zahvaljujući ovome, ali danas, kada GPS ometače kupujete na netu , kasko je najsigurniji alarm.

Hi hi, smešna smo zemlja. GSM ometače (ove za mob. telefone) sada imaju neki fakulteti i uključuju ih za vreme ispita....
      Volim sve što su voleli mladi kada sam i ja bio mlad...

Comment

• -Miki-
        Moderator
        • 09.11.2005
        • 708
        • Valjevo
        • Honda Accord coupe cg4

@Nshappy
        Ne postavljaj ovakve linkove (obrisano)

Drzite se teme ili ide lock.
        Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• NShappy
          CBC Senator
          • 09.03.2005
          • 261
          • Novi Sad
          • Ford Focus 1.8TDCi

Re: GPS - pracenje & GPS transmiter i risiver (sastavljene teme)

A? Sorry! Ok, nije problem. U svakom slučaju, ometači postoje, lako su dostupni (na žalost), osrednji električar može i sam da ih napravi, a kada jedan lopov dolija zbog GPS praćenja drugi to saznaju i brzo se snađu. A bojim se da među njima ima i pametnijih (organizatori) koji će brzo doći do polulegalnih high-tech gadgeta i s' njima opremiti "zaposlene". Dakle, kasko ruleee...

Što se tiče praćenja vozila u firmama, odavno to rade svi kojima to treba. Što za kontrolu zaposlenih, što za praćenje i evetnualnu optimizaciju korišćenja vozila.
          Volim sve što su voleli mladi kada sam i ja bio mlad...

Comment

Working...
          X