UREDJAJ ZA PRACENJE KOLA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • PRESRETAC
    CBC Senator XXL
    • 09.10.2007
    • 333
    • BG
    • Grande punto 1.4T

UREDJAJ ZA PRACENJE KOLA

Imam uredjaj za pracenje (certus) u kolima ali nije placana pretplata za njega tako da hocu da ga izvadim i prodam nekome ako moze da se iskoristi (dobio sam ga uz auto kad sam ga kupovao)...ja sam napravio svoj sistem pracenja pomocu mobilnog telefona...posto mts nudi uslugu ortak lokator jednostavnim kucanjem saznam gde mi je auto...turio sam stari mobilni sa karticom u auto i napaja se preko akumulatora...jeftinija varijanta i radi uspesno...ako neko ima predlog sta da radim sa tim uredjajem kad ga izvadim neka napise...fala i pozdrav.
    sigpic
  • don878
    CBC Član
    • 27.11.2008
    • 24
    • Banja Luka

je li CERTUS ili CETUS?

Comment

• PRESRETAC
      CBC Senator XXL
      • 09.10.2007
      • 333
      • BG
      • Grande punto 1.4T

certus...ne znam sta da radim sa njim kad ga izvadim pa da vidim moze li da se uzme neki suvarak za njega ili da se iskoristi za nesto drugo...
      sigpic

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Razlika u preciznosti izmedju tog home made lokatora i pravog GPS uredjaja za pracenje je ogromna. Certus gresi za red velicine od mozda 5-10m, pozicioniranje preko telefona radi u okviru par stotina metara ili gore od toga, ako si negde u kakvoj ravnici i najblizi repetitor je par kilometara od tebe. Potpuno nekorisno za pouzdano i precizno lociranje automobila.

Certus uredjaj mislim da ces tesko prodati posto firma koja ih prodaje sumnjam da ce hteti da obezbedi samo uslugu a da ti ne proda i drugi uredjaj, a cena mesecne pretplate mislim da je par stotina dinara...
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• PRESRETAC
          CBC Senator XXL
          • 09.10.2007
          • 333
          • BG
          • Grande punto 1.4T

nisam se raspitivao za cenu ali ako je pristojna cena necu ni da vadim onda...ima samo da obnovim ugovor i neka ostane....mozda nekad zatreba za ne daj boze
          sigpic

Comment

Working...
          X