Imam uredjaj za pracenje (certus) u kolima ali nije placana pretplata za njega tako da hocu da ga izvadim i prodam nekome ako moze da se iskoristi (dobio sam ga uz auto kad sam ga kupovao)...ja sam napravio svoj sistem pracenja pomocu mobilnog telefona...posto mts nudi uslugu ortak lokator jednostavnim kucanjem saznam gde mi je auto...turio sam stari mobilni sa karticom u auto i napaja se preko akumulatora...jeftinija varijanta i radi uspesno...ako neko ima predlog sta da radim sa tim uredjajem kad ga izvadim neka napise...fala i pozdrav.
UREDJAJ ZA PRACENJE KOLA
Collapse
X
-
Razlika u preciznosti izmedju tog home made lokatora i pravog GPS uredjaja za pracenje je ogromna. Certus gresi za red velicine od mozda 5-10m, pozicioniranje preko telefona radi u okviru par stotina metara ili gore od toga, ako si negde u kakvoj ravnici i najblizi repetitor je par kilometara od tebe. Potpuno nekorisno za pouzdano i precizno lociranje automobila.
Certus uredjaj mislim da ces tesko prodati posto firma koja ih prodaje sumnjam da ce hteti da obezbedi samo uslugu a da ti ne proda i drugi uredjaj, a cena mesecne pretplate mislim da je par stotina dinara...
Comment
-
Comment