Mio Moov otkljucavanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • -Miki-
    Moderator
    • 09.11.2005
    • 708
    • Valjevo
    • Honda Accord coupe cg4

Re: Mio Moov otkljucavanje

Kartice do 2 gb su "normalne" od 4gb i vise su hc (high capacity) tako da ako nih uredjaj vidi onda bi trebalo da 8gb rade najnormalnije .

Pozz
    Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• knyazs
      CBC Član
      • 17.03.2009
      • 26
      • Slovenija

Ne citiraj post iznad ..

Hvala -Miki-

edit :-Miki- Nema na cemu
      [ VW Polo 1.2, 12V, model 2004 ]

Comment

• Williams
        CBC Senator XXL
        • 07.02.2006
        • 556
        • Beograd- Cerak

Evo nekih utisaka posle nedelju dana koriscenja unlocka: generalno radi sve ok dok ne dodje do neke aplikacije koja blokira, onda mora da se resetuje i automatski ulazi na fabricki miomap. Procedura je da se uhvati signal satelita i izbaci/ubaci kartica, sa cim se pokrece ponovna instalacija istog i za 30-tak sekundi se vraca na winCE.

Utisci za IGO nisu losi, mada treba vremena za privikavanje. Generalno je brzi od fabrickog miomapa, dok je miomap nekako jednostavniji za upotrebu.
        Najbolji je utisak ljudi kojima nista nije jasno, pa me pitaju kako si instalirao vistu na to.

Jel moze ovaj bluetooth da radi uopste, posto ga u control panelu ne prepoznaje?
        Koji jos navigacioni software je interesantan?

Comment

• knyazs
          CBC Član
          • 17.03.2009
          • 26
          • Slovenija

Originally posted by Williams
          Evo nekih utisaka posle nedelju dana koriscenja unlocka: generalno radi sve ok dok ne dodje do neke aplikacije koja blokira, onda mora da se resetuje i automatski ulazi na fabricki miomap. Procedura je da se uhvati signal satelita i izbaci/ubaci kartica, sa cim se pokrece ponovna instalacija istog i za 30-tak sekundi se vraca na winCE.

Utisci za IGO nisu losi, mada treba vremena za privikavanje. Generalno je brzi od fabrickog miomapa, dok je miomap nekako jednostavniji za upotrebu.
          Najbolji je utisak ljudi kojima nista nije jasno, pa me pitaju kako si instalirao vistu na to.

Jel moze ovaj bluetooth da radi uopste, posto ga u control panelu ne prepoznaje?
          Koji jos navigacioni software je interesantan?
          edit: -Miki- Knyazs zadnji put .... NE CITIRAJ POST IZNAD SVOG ! PODRAZUMEVA SE DA SE TVOJ ODGOVOR ODNOSI NA NJEGOV POST

Pa da, u sustini desava mu se da poneki program "padne" pa ga zaglupi i onda mora da se resetuje. Ja sam pisao tom liku Osprey-u koji je pravio MioPocket da li postoji varijanta da onaj crveni trouglic u desnom gornjem cosku, koji sluzi kao "Show Desktop", bude stalno aktivan ali mi nije dao pozitivan odgovor. U sustini, da postoji varijanta da se udje na "desktop" mogao bi se pokrenuti Task Manager i odatle ubiti aplikacija koja blokira, ovako...

I sta kazes, pitaju za Vistu? Trebao si se malo nahvaliti kako si to nabudzio sam

Ne znam za tebe ali meni je iGO jako jednostavan. Nemam pojma, mozda zato sto sam programer pa sve deluje OK. Ja sam probao samo jos iGO Amigo mada mi se nesto bas i ne svidja jer on ima, cini mi se, "slabije" opcije od iGO 8.3... ne znam... ima dosta programa za navigaciju pa ako ti se ne svidja ti vrti sledeci dok ne nadjes svoj omiljeni (ja nasao ). Salim se, jedino sam iGO uspeo da nateram da radi kod mene a i ima relativno jednostavan update mapa, POI i pumpi. Za ostale aplikacije (Garmin, Tomtom) znam da treba neko krekovanje da se radi... Uglavnom, treba probati.

Bluetooth... po meni totalno bespotrebna stvar na ovom uredjaju Zaista. Sta god mi zatreba ja se zakacim kablom sa kompom, izmenim i vozi... Nisam naterao bluetooth da radi niti mi treba nesto preterano ali ako imas koje pitanje idi na forum pa pitaj Osprey-a. http://www.gpspassion.com/forumsen/t...OPIC_ID=109690

Comment

• ppejic
            CBC Član
            • 09.09.2007
            • 75
            • Dornbirn-Nis

Da li je to otkljucavanje ili sta vec...recite mi vi.

Planiram kupiti jedan MOOV 200 ili 300 u Americi zbog jeftinije cene + polovan = dzabe. Zanima me da li je izvodljivo ubaciti u njega mape SCG i Evrope?

Da li se isplati i koliko je komplikovano?

Peja
            LOGAN 1.4 MPI Preference + AC

Comment

• -Miki-
              Moderator
              • 09.11.2005
              • 708
              • Valjevo
              • Honda Accord coupe cg4

Isplativo je nabaviti iz USA samo ako ti neko donosi licno ,ostale varijante zaboravi shipping otkida. Ubacivanje mapa je naravno izvodljivo ali sve vezano za to trazi na drugim sajtovima koji se bave tom problematikom i usput pogledaj malo ostale topike - vec bi znao odgovor.
              Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• ppejic
                CBC Član
                • 09.09.2007
                • 75
                • Dornbirn-Nis

HVALA Miki! surak putujuje na "letovanje" ili ti arbajtung, pa kad se vrati na jesen planiram mu naruciti jedan, narano ako moze da se preuredi za Balkan ...

Pozdrav,
                Peja

Comment

• knyazs
                  CBC Član
                  • 17.03.2009
                  • 26
                  • Slovenija

@ppejic: Mio Moov (ili bilo koji drugi slican uredjaj) ti je nista vise do "osakaceni" racunar sa "mobile" operativnim sistemom, tako da mozes smatrati da skoro sve sto mozes da uradis sa obicnim PC-jem, mozes i sa ovim uredjajima, naravno uz odredjene limitacije...

Sta kazes kolika je cena uredjaja u USA?

P.S: Nadam se da ce te dobro sluziti, ja sam prezadovoljan (osim kratkog trajanja baterije) sve ostalo je OK.

Pozdrav!

Comment

• ppejic
                    CBC Član
                    • 09.09.2007
                    • 75
                    • Dornbirn-Nis

Ce site web est à vendre ! bestpriceaudiovideo.com réunit des informations et annonces. Nous espérons que vous y trouverez les informations que vous recherchez !

Peja

Comment

• 0811974
                      CBC Početnik
                      • 05.07.2009
                      • 1
                      • bijeljina

Moze li neko da postavi deta;ljno uputsvo sta raditi da se sve nakaci kako treba a a nije na engleskom. Mislim na ovaj miopack

hvala svima

Comment

Working...
                      X