Zanima me da li postoji jos uvek opcija kupovine Cryptona S800 ili S1000 bez kartice sa mapama, tj. samog uredjaja, vidim da je na vise mesta spominjano da je dosta jeftiniji bez kartice, pa da li neko zna ima li gde da se kupi go uredjaj?
Drugo hteo bih da kad kupim gps navigator da mu otkljucam WinCe
tj da potpuno iskoristim mogucnosti uredjaja,da moze da se koristi kao "oslabljeni pda", da se instaliraju razni programi po zelji i pokrecu sa desktopa, a na netu sam nasao samo za Crypton uredjaje na forumu Gps Srbija kako se to izvodi, da li neko zna za jos neko detaljno uputstvo mozda za neki kvalitetniji uredjaj (pa da uzmem njega).
I zanima me da li je uslov za prethodno da Pna uredjaj mora da pokrece Win Ce i program za navigaciju sa SD kartice kao Crypton, jer koliko vidim ovi bolji uredjaji vecinom to imaju u Romu, npr... viewtopic.php?f=126&t=35994
Drugo hteo bih da kad kupim gps navigator da mu otkljucam WinCe

I zanima me da li je uslov za prethodno da Pna uredjaj mora da pokrece Win Ce i program za navigaciju sa SD kartice kao Crypton, jer koliko vidim ovi bolji uredjaji vecinom to imaju u Romu, npr... viewtopic.php?f=126&t=35994
Comment