Ako neko ima iskustva sa WEG - WGPS 430 ili slicnim navigatorom zamolio bih za utiske.
WEG navigator WGPS 430
Collapse
X
-
Re: WEG navigator WGPS 430
Po rečima profesionalca koji se bavi gps-ovima, weg je obično đubre. Za te pare bolje uzmi Prestigio 430 i ubaci Igo8, pročitaj više ovde http://www.gps-srbija.com/viewtopic....asc&highlight=
-
-
WEG GPS 430 imam tek petnaestak dana i smatram da je uredjaj sasvim OK za te pare (10800 din). Uz uredjaj se dobija IGO 8.0 i mape cele evrope na 2GB kartici. Ja sam mu odmah ubacio IGO 8.3 i MIO 2008 i sve radi kako treba. Nijednom se nije zaglavio niti izgubio signal u toku rada. Fix pronalazi veoma brzo (hladan start najvise 2 min., hot start 20-30 sekundi). Nisam koristio neki drugi GPS PNA uredjaj da bih pravio neka poredjenja ali sam pre njega dve godine koristio HTC Tytn i GPS MSI SF220 i mogu da kazem da je WEG u svakom pogledu bolje resenje sa GPS navigaciju. Sto se tice Bluetooth-a u kombinaciji sa Nokiom 6120 radi super.
Comment
-
-
Evo i mene da dodam neku povodom ovog uredjaja...
Sam uredjaj radi fenomenalno,ne blokira ne iskace,ali imam zamerku na kartu Srbije u kojoj manja naselja nisu detaljnije odradjena,tacnije postoji samo glavna ulica i nista vise....
E sad pitanje za "gileii" :
-Da li moze na ovom uredjaju da se strelica fiksira a da se karta rotira oko strelice i ako moze kako se to ukljucuje posto ja uz moj uredjaj nisam dobio nikakvo upustvo osim onog kako se pali i gasi navigacija...
-Kako se ubacuje nova karta Srbije umesto ove postojece i kako da ubacim nove POI
Comment
-
-
Originally posted by vandam784-Da li moze na ovom uredjaju da se strelica fiksira a da se karta rotira oko strelice i ako moze kako se to ukljucuje posto ja uz moj uredjaj nisam dobio nikakvo upustvo osim onog kako se pali i gasi navigacija...
-Kako se ubacuje nova karta Srbije umesto ove postojece i kako da ubacim nove POI
Prvo moras da ubacis novu verziju IGO-a posto je 8.3 bar po meni daleko stabilniji i bolji od verzije 8.0 koju si dobio uz WEG. Najbolje je da mi se javis na PM da ti posaljem sve sazvakano na DVD-u samo da ubacis na karticu.
Comment
-
-
da li neko moze da mi pomogne ili da me uputi na nekog, imam problema sa WEG 430, kada povezem preko USB na PC ( Windows XP ) ne prepoznaje ga, a nisam dobio nikakav CD uz njega kako bi eventualno mogao da instaliram drajvere sto bi mi omogucilo da koristim ovu funkciju...ako neko zna kako to da odradim neka mi ostavi info! Hvala unapred!
Comment
-
-
Imam ovo cudo vec oko mesec dana i mogu vam reci da sasvim zadovoljavajuce radi. BT nekad radi ok nekad secka nemam pojma zasto, lako se otkljucava winCE samo sam ga ja som zakljucao pa sam morao do ovlascenog servisa ali su ga oni flesovali besplatno (garancija 2 godine). Cita sve formate koje sam ja pokusavao da mu pustim (uglavnom spotovi, muzika i slike). Sve u svemu nisam zazalio sto sam kupio kinezaEvo ga i proizvodjac ako nekoga zanima http://www.shuoying.com/en/cpsjny.asp?id=476
Comment
-
-
u medjuvremenu sam uspeo da zeznem WEG GPS 430. Igrao sam se sa uredjajem i uspeo da potvrdim brisanje postavki u navigaciji sada kada pokrenem istu uredjaj se samo restartuje i zdravo. Moze li neko da pomogne?
Comment
-
-
Originally posted by matijasu medjuvremenu sam uspeo da zeznem WEG GPS 430. Igrao sam se sa uredjajem i uspeo da potvrdim brisanje postavki u navigaciji sada kada pokrenem istu uredjaj se samo restartuje i zdravo. Moze li neko da pomogne?
Šta si tačno izbrisao? Pošto kada se priključi uređaj na komp, imaš 2 ikonice, jedna je memorijska kartica, a druga je hidden_root. Meni se čini da si zeznuo podatke na samoj navigaciji, jer ona radi i bez memorijske kartice, samo što onda nemaš mape. Ja sam, srećom, napravio back-up oba fajla. Pošalji mi tvoj email, pošto ne mogu da okačim tu vrstu fajla na ovaj forum.
Comment
-
-
Na koji fazon se namesta recimo da cita drugi softver sa (druge)kartice, znaci da kada pokrenem navigaciju navigaciju ocitava sa mem.kartice druge a njegovu da izvadim! Hteo sam da vidim kako recimo radi Mio ili iGo2006 na njemu!
Comment
-
Comment