Imam Mio C725. Dali mogu instalirati na njemu iGo 8.3.2 ili neki drugi? Ima fabricki instaliran Miomap poslednju verziju.
Mio C725
Collapse
X
-
Re: Mio C725
Pozdrav ljudi. Sto se tice navigacija, instalacija programa na njima potpuno sam nov i ne razumem se bas ni malo. Pre nekih nedelju dana sam kupio navigaciju mio moov m405 i na njoj je mapa srbije mnogo lose uradjena. Na telefonu koristim iGO. Gledao sam na netu i video da to moze da se instalira i na ovu moju navigaciju. Procitao sam celu ovu temu i mnoge druge al mi nije uspelo da instaliram iGO. Da li ima neko dobre volje da mi pomogne. Hvala unapre i pozdrav za sve.
P.S. Vidim da pominjete memorijske kartice. Odma da kazem da ja nemam memorijsku vec povezujem navigaciju sa kompjuterom. ukupna memorija je 2GB.
Comment
-
-
Ako neko ume da pomogne, neka šalje čoveku na pp, ne smemo javno takva upustva na ovom forumu."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Druze, prvo kupis sd karticu, skines negde na netu mio pocket, imaces uputstvo za instalaciju.
Kad instaliras mio pocket, skines iGo verziju koja ti odgovara (amigo, primo...) za windows mobile uredjaje.
Trebalo bi da radi na tvom uredjaju.
PS: nadam se da nisam prekrsio neko pravilo
Comment
-
Comment