Navigacioni CD?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Sloba_NS
    CBC Član
    • 10.12.2005
    • 76
    • Novi Sad - Centar
    • Alfa 147 Selespeed P

Navigacioni CD?

U prilici sam da vozim Peugeot 407 sa fabricki ugradjenom navigacijom, handsfree telefonom itd.

Interesuje me kako mogu doci do adekvatnog CD-a sa mapom Srbije, a pozeljno bi bilo i cele Evrope..?
  • -Miki-
    Moderator
    • 09.11.2005
    • 708
    • Valjevo
    • Honda Accord coupe cg4

Re: Navigacioni CD?

Nikako,bilo je dosta reci o fabrickim navigacijama i jos se nista nije promenilo.Evo prati ovu temu http://www.cbc.rs/forum/viewtopic.php?f=126&t=29993 pa ako nas navteq "doradi" saznaces
    Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• Sloba_NS
      CBC Član
      • 10.12.2005
      • 76
      • Novi Sad - Centar
      • Alfa 147 Selespeed P

OK, hvala na info.

Nego, za Srbiju mi u principu i ne treba kao ni bilo kome drugom, osim ako nije taksista, nego zbog odlaska u inostranstvo (Evropa, SE)..!? Moze li se negde naci, skinuti sa neta i narezati neka od evropskih mapa a da mi radi u Pežou?

Ja u drugom autu imam Binaton, eksternu navigaciju sa mapom cele Evrope + Srbije i kada sam letos isao u Italiju, kroz Hrvatsku i Sloveniju, (na)vodila me je perfektno. Tamo sam zahvaljujuci njoj obisao celu regiju Veneto ukljucujuci turisticke obilaske, voznju kroz gradove itd., pa mi je malo nejasno kako sad to ili tako neki softver ne moze da se prenese na CD i radi u Pežou na fabričkoj navigaciji..!?

Comment

• -Miki-
        Moderator
        • 09.11.2005
        • 708
        • Valjevo
        • Honda Accord coupe cg4

Originally posted by Sloba_NS
        pa mi je malo nejasno kako sad to ili tako neki softver ne moze da se prenese na CD i radi u Pežou na fabričkoj navigaciji..!?
        Iz prostog razloga zato sto nisu kompatibilne ,jel mozes da ubacis motor od forda u pezoa i da vozis ?
        Sve fabricke navigacije za automobile radi firma NAVTEQ i ona ima potpuno drugaciji software od ostalih klasicnih navigacija (garmin,Igo) samim tim ne mogu se kombinovati jer nemaju veze jedne s drugim samo je namena ista.
        Koristi tu eksternu navigaciju koju imas u oba automobila dok Navteq ne odradi bolje mape istocne evrope a kad ce to biti ne zna se.

Pozz

Comment

• Sloba_NS
          CBC Član
          • 10.12.2005
          • 76
          • Novi Sad - Centar
          • Alfa 147 Selespeed P

Pa dobro, softver nije kompatibilan, ali... Ajde sada, na primer, da zaboravimo mapu Srbije. Ja kupio novog Pežoa 407 sa navigacionim uredjajem i hocu da radi kada putujem na more u Grcku, Italiju itd. Znaci NE TREBA mi mapa Srbije, hocu mape ostatka ili bar jednog dela Evrope. Racunamo da mi u npr. Veranu gde sam šatro kupio auto, nisu dali CD, a verujem da onome ko kupi TAKO opremljen auto te klase, cak i u Veranu daju zgodnu crnkinju, a ne budjavi CD sa mapom Srbije. Koliko znam on "kao" moze da se poruci bas u pomenutom Veranu, ali kosta djavo i po... Pa ako postoji, moze i da se nadje "original" CD-a makar samo mapa npr. Nemacke, Italije ili Francuske, ma cele Evrope BEZ NAS.

Javite coveku na PP Edit: -Miki-

Comment

• -Miki-
            Moderator
            • 09.11.2005
            • 708
            • Valjevo
            • Honda Accord coupe cg4

Sve sto te zanima postuj u temi koju sam linkovao,ova ide pod kljuc.

Comment

Working...
            X