Pomoc!!! Prestigio Geovision 430

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MirkoDamnjanovic
    CBC Senator
    • 26.09.2008
    • 291
    • Srbija
    • Cetvorotockas

Pomoc!!! Prestigio Geovision 430

Dobijem Prestigio Geovision 430 i hteo bih da mu ubacim sto noviju garmin mapu.

Radi preko interne memorije, win ce 5.0 mu je OS, ne vidim ga u win kao karticu da bih mogao da mu snimam fajlove ...

Plz ako neko moze da pomogne, svaki savet je dobrodosao.
  • aivan
    CBC Senator
    • 28.02.2006
    • 247
    • Bograd, Mirijevo

Re: Pomoc!!! Prestigio Geovision 430

Slabo se ja u to razumem, al znam da ne moze Garmin mapa s obzirom da ne koristi Garmin software
    Astra Classic II 1.4 Twinport (ex: Kadett E 1.3i )

Comment

• MirkoDamnjanovic
      CBC Senator
      • 26.09.2008
      • 291
      • Srbija
      • Cetvorotockas

Jedino sto sam video na putanji do fajla mape da je ime foldera IGo. Tako da je verovatno IGo na njemu.

E sad kako bih mogao najnoviji IGo da stavim na njega?

Comment

• Milorad90
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2007
        • 975
        • Beograd

Nadji na google tacnu adresu i broj telefona Azbis-a. Nalaze se na Novom Beogradu izmedju Rodica i Airport sitija. Ja sam radio update mapa i uzeli su mi 800 dinara, sigurno i softver sredjuju, inace je valjda besplatno ako ti je u garanciji. Oni su valjda ovlasceni za to.

Comment

• RedboX
          CBC Senator XXL
          • 28.11.2006
          • 1537
          • Novi Beograd

ASBIS ima kancelarije u jednoj od renoviranih zgrada starog IMT-a iza rodica prema tosinom bunaru,to je sad Omladinskih Brigada 102.Mozes ih lakse naci ako dolazis iz pravca rodica prema kriogas pumpi pratis samo oznake za dipo jer su i oni u sitoj zgradi.
          Telefon nazalost neznam.
          I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• MirkoDamnjanovic
            CBC Senator
            • 26.09.2008
            • 291
            • Srbija
            • Cetvorotockas

Zvao sam ih i bezvoljno su me pitali koja mije verzija igo-a i koja mapa. Za mapu su mi rekli da nemaju noviju. Na njemu Srbija contrast 2008.10.

Skidao sam igo8 ali nisam uspeo da nateram da radi i vratio sam suraku u stanju kakvog mi ga je dao ( sreca da nista nije prslo ).

Na svu muku uredjaj sam dobio bez CD-a sa uputstvima i j***nim Microsoft Sync-om

Ako neko naleti na ovu temu ono sto sam naucio iz ovoga je sledece:

1. da bi pristupio fajlovima potrebno je na winxp imati instaliran microsft sync ( cini mi se bar ver. 4.5 ), win 7 ima integrisan u systemu.
            2. fajlovi nisu na SD kartici vec ima internu mem od 1GB. Fajlovima se pristupa preko win explorera ( mobile device ) zatim se udje u folder "Storage_folder" i tu se nalazi AUTORUN u kom je definisano iz kog foldera i koji falj pokrece. Microst Sync samo iskljucite jer je beskoristan za bilo sta sto treba da se uradi. On se u stvari sinhronise sa win ce koji je na geovisionu 430. Pre brisanja prethodne verzije ( igo2006 ) snimio sam igo8 u novi folder i prepravio autorun da startuje igo8.exe iz tog novog foldera.
            3. kopiranje na ovo CUDO je mukotrpno jer je uuuuuuuzasno spora memorija. Za kopiranje od 400MB treba mu 2 sata ( odprilike ). Brisanje vecih fajlova je jos vece smaranje. Kada kliknete na kopiraje ili brisanje a on STOJI i napise NOT RESPONDING to treba prihvatiti sasvim normalno i opusteno odgledati neki film dok on zavrsi zadate operacije.
            4. poruke koje mi je izbacivao su neintuitivne. Uputstva na netu su relativna i nekompletna. Skinuo sam 3 verzije i nijedna nije htela da se startuje. Nejbolje sto sam uspeo da dobijem je pocetna slika i onda poruku da ne moze da nadje applicationa database.
            5. Kada i ako vam izbaci idiotsku gresku da prethodno startovan igo8 nije zavrsio operacaiju ili jos uvek radi pa da probate kasnije ili soft resetujete uredjaj ono sto treba da uradite je da ga sa zadnje strane na prekidacu ON-OFF iskljuite pa ukljucite. Na dugme sa gornje strane samo ide u standby.

Eto toliko. Uredjaj vise nije kod mene tako da mi pomoc vise nije potrebna.

Ako neko hoce da podeli sa svetom uputstvo FOR DUMMIES spasice ponosne vlasnike prestigio geovisiona 430 od nerviranja i maltretiranja.

Comment

• vujke
              Admin
              • 29.09.2004
              • 1673
              • Mladenovac
              • Daewoo Lanos 1.5SX

Da li neko od vlasnika ovog uredjaja ima backup IGO-a koji dolazi originalno. Zreo je za reklamaciju a trenutno ima IGO08 u sebi

EDIT: Reseno.
              while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

Working...
              X