Garmin prikazuje base mapu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Garmin prikazuje base mapu

U pitanju je neki AIRIS uređaj kome je izbačen njegov softver i ubačen full windows mobile, prvi put sam instalirao garmin (koji je za razliku od ovog za nokiu) stigao sa nekom base mapom, iz map sourcea je dodana SCG mapa i sve je radilo...

Sada sam hteo da dodam još jednu mapu i posle toga prikazuje samo tu neku base mapu, odnosno i ova SCG mapa (čak sam vratio i onu početnu) je tu, mogu da biram ulice, prikaže mi gde sam i sve to, ali u delu za navigaciju prikazuje samo base mapu ili ako je obrišem ništa (no map)(u about i my map pokazuje da je tu SCG ali na osnovnoj strani nema).

Da li neko zna kako se to rešava kod windows mobilea, registri ili gde piše podešavanja.
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
  • Damir_K
    CBC Član
    • 26.03.2009
    • 83
    • Beograd

Re: Garmin prikazuje base mapu

mozda moze da posluzi...
    Da ali ne na ovom forumu - piraterija nije dozvoljena edit:Miki

Comment

• -Miki-
      Moderator
      • 09.11.2005
      • 708
      • Valjevo
      • Honda Accord coupe cg4

Re: Garmin prikazuje base mapu

Tesko ces pronaci gresku u bazi registry tu je neki problem sa reg. mapa ,najbolje je da deinstaliras ceo garmin i instaliras ponovo na karticu odgovarajucu verziju za winmobile.Prelazim na PP
      Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

Working...
      X