Navigacija GARMIN na mobtelu NOKIA 5800

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • audia7
    CBC Član
    • 26.12.2010
    • 42
    • Beograd

Re: Navigacija GARMIN na mobtelu NOKIA 5800

ja koristim navigaciju na nokia e71 telefonu, i perfektno radi po bgd, i ostalim gradovima ali imam jedan problem, kad pokusam navigacijom navoditi do gradova u BiH ili HR uvek mi kaze nesto kao ''kalkulacija nije moguca, blizu odrednista nema prometnica'' ne znam koja je to fora, a imam instaliran i adria route...
    zna neko?

Comment

• NShappy
      CBC Senator
      • 09.03.2005
      • 261
      • Novi Sad
      • Ford Focus 1.8TDCi

Problem je (generalono na Garminu) što graničbni prelazi na mapama nisu korektno urađeni između različitih grupa mapa. Problemi postoje između Adrije, SCG, Evrope. Ovo je kod Garmina dosta nedosledno. To recimo uspeju da usaglase, pa onda na novoj verziji mapa opet ne radi, pa se jedna strana updejtuje pa onda malo valja pa onda dođe novi update gde ne valja itd. itd.

U slučaju putovanja, najbolje je prvo zadati da vas vodi do graničnog prelaza, zatim kada pređete granicu zadati novu destinaciju, onu konačnu.
      Volim sve što su voleli mladi kada sam i ja bio mlad...

Comment

• audia7
        CBC Član
        • 26.12.2010
        • 42
        • Beograd

Da, ali u mom ''slucaju'' to nije tako..
        izvinjavam se sto nisam napisao detaljnije.
        Dakle, i kada se nalazim vec u Bih ili Hr..i pokusam da koristim navigaciju javlja se isti problem, mape postoje, i recimo kad pronadjem zeljenu adresu javlja mi da kalkulacija rute nije moguca jer kod odredista ili pocetne tacke nema prometnica ali kad odaberem prikaz mape, navigacija mi pokazuje zeljeno odrediste i samo pravu liniju od tacke gde se nalazim do odredista, na mapi postoje i ulice i sve ostalo ali jednostavno nece da kalkulise.
        Pokusavao sam i da kad sam tamo, gasim SCG route i ostavljam samo adriu aktiviranu ali isto...

Comment

Working...
        X