BMW 730D(e38)(2001god.).Navigacija radi ali kad sam izvadio cd(ne dvd)iz navigacije video sam da je to cd od 700mb koji nije original.Da li neko moze da mi kaze da li postoji noviji cd sa novijim kartama.Nerazumem se toliko oko toga.Ako moze i malo objasnjene.Unapred Hvala.
BMW navigacija
Collapse
X
-
Re: BMW navigacija
Verovatno je u pitanju mkIII navigacioni kompijuter koji koristi cd....Poslednji update koji je izasao za cd verziju je "BMW Navigation CD Road Map 2009-2"Imas ga na internetu mozes da skines....ili odes u Bmw pa kupis orginal koji nebi trebalo da je skup.Ali mape Balkana su slabo pokrivene...Jedino je dobro za Zapadnu Evropu od Slovenije pa na gore.......
Pre neki dan je izasao DVD BMW Navigation Map 2011 u kojoj je i Srbija i ostale banana drzave sa Balkana ali nazalost samo na DVD-u.Na cd-u se nece pojaviti jel je Bmw i Firma koja pravi mape za tu vrstu navigacionih kompijutera odustala od daljnih izdavanja update-a
-
-
Sto se tice Istocne Evrope: Hrvatska, Slovenija, Bugarska, Rumunija, Madjarska....
Pisao sam Navteq, ali kazu da jos ni jedan proizvodjac automobila/sistema(navi) nije trazio Srbiju, pa im zato nije prioritet.
Mada nasao sam Srbiju, Bosnu, Makedoniju kod Teleatlasa, mada sem autoputa sigurno nema nista...
http://navigation.teleatlas.com/en/shop ... r6718.html
Comment
-
-
Originally posted by zmaj_paPre neki dan je izasao DVD BMW Navigation Map 2011 u kojoj je i Srbija i ostale banana drzave sa Balkana ali nazalost samo na DVD-u.Na cd-u se nece pojaviti jel je Bmw i Firma koja pravi mape za tu vrstu navigacionih kompijutera odustala od daljnih izdavanja update-a
DVD1, Dual Layer
COVERAGE: Austria, Andorra, Belgium, Czech Republik, Denmark, Germany, Finland, France, Gibraltar, Greece, Great Britain, Ireland, Italy, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Netherlands, Norway, Portugal (incl. Madeira), San Marino, Sweden, Switcherland, Slovakia, Spain (incl. Canary), Vatikan City
DVD2, Single Layer
COVERAGE: Austria, Croatia, Czech Republik, Denmark, Finland, Germany, Greece, Hungary, Italy, Lichtenstein, Norway, Poland, San Marino, Sweden, Switcherland, Slovakia, Slovenia, Vatikan City.
Gde si nasao informaciju da ima Srbije, nadam se da si ti u pravu, a ja, tj. ovaj paste sa warez sajta, u krivu.
Pozdrav
Comment
-
-
Comment
-
-
I imam DVD HIGH 2010, o njoj i govorim. Spominjanje Srbije se i svodi upravo na to, na zanemarljivo malu pokrivenost, taman koliko ti treba da od granice sa HR izadjes prema MK, i gde se na tom putu nalazi Beograd. Sumnjam da je bilo koja OEM karta za autonavigaciju drugacija.
Zato i kazem, koristite neke druge, Garmin, IGo, sta vec ima, one su itekako dobro obradjene.
Comment
-
-
U mapama baziranim na Navteq-u se odnedavno nalaze HR i SL veoma detaljno obrađene. Pogledati i ovu temu: viewtopic.php?f=126&t=49342
Dakle, u najnovijim verzijama navigacionih mapa koje se baziraju na Navteq bazi će se sada nalaziti i ove dve zemlje. Na sajtu http://www.navteq.com/ uvek možete videti uživo, on-line šta je Navteq do sada pokrio i to što se vidi na mapi na samom sajtu će svakako biti i u sledećoj CD ili DVD mapi.
Kada će tu biti Srbije, đavo će ga znati. Navteq sigurno neće snimati celu Srbiju. Kupiće ili Infoteam ili PlanPlus.Volim sve što su voleli mladi kada sam i ja bio mlad...
Comment
-
-
Evo i pisma Navteq-a o Srbiji...
Unfortunately at this moment there is no map available for Serbia in the Navteq database. The decisions as to which maps are made available are not made by Navteq. NAVTEQ generate maps at the request of navigation system or car manufacturers. If we do not receive a request for specific countries then it may take longer to produce those maps. At this moment we have not had a request to produce a map of Serbia and therefore do not have any planned released date for a map of this region.
Comment
-
-
moze li neko da mi posalje link na p.p. posto pretpostavljam da je javno ostavljanje linkova zabranjeno, za navteq mape sa c-iq supercodom,potrebne su mi za vdo dayton pc5600 naravno ako je vec neko nasao novije posto zadnje koje imam su 2007/08...
Comment
-
Comment