Gde i kako da googlam mape? Treba ortaku za celu evropu? A6 je valjda u pitanju, ne znam koje god... Noviji, 2005-2006 predpostavljam...
Navigacija za Audi
Collapse
X
-
Navigacija za Audi
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23Tags: None
-
-
Re: Navigacija za Audi
pogledaj na http://www.navteq.com/ prilicno su popravili pokrivenost Srbije ...Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
-
Originally posted by boban1982Ne znam nikog kome ta fabricka navigacija radi u Srbiji,daleko smo jos od evrope pa valjda zato...?
da li je stvarno moguce da je napraviti neki dogovor sa Garminom, recimo, tako preveliki zalogaj za BMW...Audi i sl......ili ih jednostavno zabole za nas!? A opet mi nece biti jasno da su pokrili Hrvatsku a siguran sam da se u Srbiji proda mnogo vise tih automobila..
Comment
-
-
Jel vi citate postove ? Ima postavljen link ka navteq-u i kod njih na sajtu se mogu naruciti nove mape za vecinu fabrickih navigacija gde je sada pokrivenost Srbije odlicna,ne znam o cemu pricate.
Sto se tice velikih fabrika nema tu nikakve pameti,oni sve rade sa ciljem zarade (logicno) i sasvim je pogresno misliti da li nas vole ili ne -samo ih zanima profit i koliko ce toga prodati u nekoj zemlji. Opciono navigacije papreno kostaju u Srbiji a to nasi ljudi uglavnom nece da plate a "veliki" jednostavno nisu imali interesa da se bakcu s nama za sicu koju bi prodali ovde i zato smo tako dugo bili zapostavljeni ali izgleda da se vremena menjaju na bolje.
Jedan od vecine ...
Originally posted by audia7ma ja sam kupio DVD kod nekih likova sto sam preko net-a pronasao koji rade te mape...Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
-
Originally posted by -Miki-Jel vi citate postove ? Ima postavljen link ka navteq-u i kod njih na sajtu se mogu naruciti nove mape za vecinu fabrickih navigacija gde je sada pokrivenost Srbije odlicna,ne znam o cemu pricate.
Sto se tice velikih fabrika nema tu nikakve pameti,oni sve rade sa ciljem zarade (logicno) i sasvim je pogresno misliti da li nas vole ili ne -samo ih zanima profit i koliko ce toga prodati u nekoj zemlji. Opciono navigacije papreno kostaju u Srbiji a to nasi ljudi uglavnom nece da plate a "veliki" jednostavno nisu imali interesa da se bakcu s nama za sicu koju bi prodali ovde i zato smo tako dugo bili zapostavljeni ali izgleda da se vremena menjaju na bolje.
Jedan od vecine ...
Originally posted by audia7ma ja sam kupio DVD kod nekih likova sto sam preko net-a pronasao koji rade te mape...
Evo lepo naruci mi ti, i ako bude ''odlicna'' pokrivenost castim te jos 100evra preko cene
jbg
Comment
-
-
To get the latest version of your NAVTEQ map, you will need to contact your local Audi dealerSaab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
Comment