gps navigacija

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • golicz
    CBC Početnik
    • 18.04.2011
    • 2
    • BEOGRAD

gps navigacija

Hocu da kupim navigaciju GPS pa me zanimaju neke informacije .
    navigacioni uredjaj mi treba za posao razvozenja robe po gradu.Dali postoji GPS uredjaj kome mogu zadati vise adresa koje ce on sortirati po redosledu puta npr(svi ciljevi po redosledu prolaska(kao gradski autobus))
  • Franjo
    Banovan
    • 14.08.2009
    • 2831
    • Inđija - Beograd
    • Renault megan II res

Re: gps navigacija

To imaju svi uređaji. Ako imaš redovne rute sa istim redosledom dostave, uneseš između starta i cilja sva međuodredišta. Ako nije isti redosled, uneseš svaku deonicu pojedinačno. Pri izboru uređaja prošvrljaj po temama koje se time bave, pa ćeš videti iskustva sa pojedinima, njihove dobre i loše strane. Imam "blueberry" i sa njim sam zadovoljan, iako je ponekad hirovit, ili nisam u potpunosti savladao učitavanje, snimanje ruta i zadavanje smernica.

Comment

• JAPANX
      CBC Senator XXL
      • 10.08.2006
      • 2159
      • Beograd

nema svaki franjo, ima onaj koji koristi igo 8 ili igo primo ali amigo nema

takodje jeftiniji garmini nemaju

to sa adresama radi tako sto otkucas sve adrese kao krajnju i medjuodredista i posle u podesavanjima kliknes na optimizuj.. samim tim, on automatski poredja adrese po redu a ti mozes posle da izmenis ako ti se ne svidja..

Prestigio je najjeftiniji i najbolji, ima garanciju 3 godine i brz procesor i za novije programe od primo-a koji jos nisu izasli.. Mozda ces morati da im trazis odmah da ga flashuju sto im je 5 minuta jer fabricki nije dobar flash ali to im je posao..

Bluberry je isto ok samo je skuplji a isto se dobije..

Comment

• golicz
        CBC Početnik
        • 18.04.2011
        • 2
        • BEOGRAD

Hvala vam samo mi niste naveli modele uredjaja .Koji bi mi model savetovali (uzevsi u obzir koliko para toliko i da vredi a da ne bude neki od onih napucanih)

Comment

Working...
        X