Polovan TomTom GO930

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rih
    CBC Član
    • 05.11.2010
    • 12
    • Uzice

Polovan TomTom GO930

Pozrav svima!
    "Ojadim" juce kladionicu,i rašim da sebi ispunim želju...Već odavno merkam navigaciju,neku donju klasu,što jeftinije.Nije da mi je preko potrebna,ali mi se ta stvarčica baš svidja,pa...
    Trebalo bi da ima mapu Srbije+okolne zemlje,da ne brljavi,tj da normalno radi,srpski meni i navodjenje na srpskom su dobrodošli.Neke ostale stvari mi nisu preko potrebne.
    E,sad dilema:nova ili polovna? Vidim da ima novih za 65-80e,ali nekih "čudnih" marki (symorp,xdrive od 3,5 inča).Vredi li to za ove moje potrebe?
    Druga opcija je polovan TOM TOM GO 930,sa komplet mapom Evrope, 4gb memorije,lom opcija,4,3 inča,po rečima prodavca u extra stanju,cena oko95e.
    Vredi li to,isplati li se kupovati polovnu navigaciju,nemam baš mnogo mogućnosti za naknadno budzenje i obnovu mapa...? Da li ova navigacija ima navodjenje na sprskom,s obzirom da dolazi iz inostranstva? Ako nema(a verovatno nema),može li to naknadno da se ubaci?
    Čekam mišljenja,unapred hvala!
  • aivan
    CBC Senator
    • 28.02.2006
    • 247
    • Bograd, Mirijevo

Re: Polovan TomTom GO930

mislim da tomtom nema mapu srbije uopste (detaljnu, mozda samo glavne puteve) .. tako da to nije ni problizno isto kao garmin ili iGO, meni je navigacija najcesce potrebna bas za gradove i ulice, tako da mi uopste ne bi vredela u srbiji takva navigacija
    Astra Classic II 1.4 Twinport (ex: Kadett E 1.3i )

Comment

• Wayat Erp
      CBC Veteran
      • 17.04.2009
      • 121
      • Beograd
      • Hyundai Elantra 2.0 crdi

xdrive ti je sasvim korektna navigacija,kinez je u pitanju ali za taj novac je sasvim dobra.Dobar broj mojih kolega(taksista)je koristi i zadovoljni su..Xdrive je jedan od najeftinijih uredjaja na trzistu ali koristi Windows OS koji se lako otkljucava pa onda mozes uporedo na istoj navigaciji koristiti i Garmin i Igo i Amigo i Beker,a mozes i koristiti sve cari Windows operativnog sistema(igrice,office programi..itd).Jeftiniji modeli nemaju bluetoth i fm transmiter a one malo skuplje imaju i te dzidza bidze.

Comment

• Rih
        CBC Član
        • 05.11.2010
        • 12
        • Uzice

Uh,ako Tomtom nema detaljne mape gradova Srbije,onda potpuno otpada...ne znam da li je to moguće naknadno ubaciti,i da li to neko u Užicu radi?...a meni je cilj navigacija "kupi i koristi".
        Ima li neko iskustva sa Symorp navigacijom? Za 65e dobija se mapa Evrope+detaljna mapa srbije+sve na srpskom+2gb kartica...NOVO!!! Vredi li?
        Svaki predlog je dobrodošao!!!

Comment

• banekg
          CBC Senator XXL
          • 06.09.2010
          • 1274
          • Nis
          • Toyota Carina e 2.0

Tom Tom zaobidji, jer nijedan ne podrzava "dobre" mape Srbije. Za male pare, a da bude vrh uredjaj, imas po inernetu da nadjes VDO uredjaje - podrzavaju IGO mape, a sto se tehnoloskog kvaliteta tice, od VDO-a tesko da ima bolje, samo su ljudi u Srbiji vise upuceni na firme koje se preferiraju po prodavnicama. U pitanju su licna iskustva - promenio sam 12 navigacija do sada.
          Long Live CBC!!!

Comment

• Rih
            CBC Član
            • 05.11.2010
            • 12
            • Uzice

Opet ja sa novom idejom i pitanjima...
            Sta mislite o GPS-u Magneo i500? Nov,veličine 5inča,sa mapama Evrope+Srbija,IGO 8 nav.program...cena 85e.
            Da li je bolje to ili polovan Garmin nuvi 265w,za 80e?
            Sto više tražim,u sve većoj sam dilemi...pomozite!!!

Comment

• -Miki-
              Moderator
              • 09.11.2005
              • 708
              • Valjevo
              • Honda Accord coupe cg4

Magneo i500 je solidan gps uredjaj , slobodno ga pazari za 85e je odlican izbor.
              Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

Working...
              X