Prestigio 5500BT

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zvrle
    CBC Senator XXL
    • 01.11.2005
    • 961
    • Beograd, Batajnica
    • Golf 4

Prestigio 5500BT

Da li je neko imao iskustvo sa ovom navigacijom, na papiru deluje ok.
    http://www.prestigio.com/products/Car-E ... on_5500_BT

Kakve su generalno prestigio navigacije, ako su loše, šta da se uzme za ~150evra?
    “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
  • passatCL
    CBC Veteran
    • 03.11.2007
    • 120
    • Nish

Re: Prestigio 5500BT

I mene zanima bas ovaj model, pa ako neko ima doticni, bilo bi lepo da podeli iskustva.

btw, Prestigio valjda daje 2 godine garancije na navigacije, sto nije lose.

Poz.
    Ford Mondeo MK3 2001 2.0 107KW Petrol

Comment

• zvrle
      CBC Senator XXL
      • 01.11.2005
      • 961
      • Beograd, Batajnica
      • Golf 4

Uzeo sam ovaj model.
      Probao sam je po gradu i ok je.
      Inače ima fabričku grešku, ne prepoznaje audio i video fajlove, danas sam odneo navigaciju kod uvoznika i stavio mi je novi softver i sada je sve ok.
      Za nekih 15tak dana idem do Slovenije pa ćemo da vidimo kako će da se pokaže.

Comment

• -Miki-
        Moderator
        • 09.11.2005
        • 708
        • Valjevo
        • Honda Accord coupe cg4

Odlicno ,obavezno napisi ovde utiske i kako se pokazala
        Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• Dragon
          CBC Senator XXL
          • 15.11.2006
          • 963
          • Beograd

Jao, moj komsija mi se zali da mu ne prepoznaje mp3 i neke video formate i pita se da li je moguce da navigacija od 150 evra nema mp3...

Da li su ti besplatno ubacili novi program?
          Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• zvrle
            CBC Senator XXL
            • 01.11.2005
            • 961
            • Beograd, Batajnica
            • Golf 4

Sasvim slučajno sam se upoznao sa likom koji radi u X firmi tako da mi je on sredio softver, ne znam da li je novi softver besplatan.
            edit -Miki- :za reklamiranje se javiti Dori ili koristite PP

Comment

• zvrle
              CBC Senator XXL
              • 01.11.2005
              • 961
              • Beograd, Batajnica
              • Golf 4

Miki frima X je generalni distributer za prestigio tako da ne vidim da je to reklama ali neka bude.

Zvrle, pravila foruma su jasna (clan 12) i lako shvatljiva ,nije dozvoljeno propagiranje i reklamiranje bilo koje domace firme osim ako je sponzor foruma.

Što se mene tiče preporuka za ovaj model.
              Treba malo vremena da se navikne na način kako govori put ali u principu nisam slušao komande već sam gledao znakove na putu i upoređivao sa navigacijom.
              Komanda koja me je najviše bunila jeste produžite levo, npr. put sa raskrsnicom koja ide blago levo a imamo skretanje levo i pravo, produžite levo podrazumeva da nastavite pravo, meni bi bilo logičnije da kaže nastavite pravo ili produžite pravo.
              Na tri-četiri mesta je pomešala ograničenja auto-puta sa lokalnim putem, pravac od par stotina metara i odjednom ograničenje 60km/h i to traje par sekundi i posle po starom nastavlja 130.
              U tunelima zna da izgubi satelite ali se po izlasku iz tunela vrlo brzo ponovo poveže sa satelitima.
              Preračunavanje ruta ide prilično brzo, malo smo se zapričali u autu tako da sam dva puta kroz Ljubljanu omašio skretanja i u roku od par sekundi sam dobio novu rutu.
              Kada se upali navigacija pronalaženje satelita nekada može da potraje i po 30+ sekundi mada je to obično 10tak sekundi.
              Probao sam BT, sasvim je upotrebljiv, takođe treba vremena da se naviknete, ja sam koristio bt slušalicu pa mi treba vremena da se naviknem da pričam u navigaciju.
              Baterija može da izgura 1sat navigacije.

Burazer ide 1.08 za grčku pa će biti još jedan izveštaj

Comment

Working...
              X