Kupio sam vozilo koje je lizing oduzeo... zatekao GPS... Kak
Collapse
X
-
To je gps od hrvatske firme artronic a kod nas servisira firma nelt pa bi ti neko od njihovih servisera moga i da ukloni uredaj. cudi me da vlasnik nije uklonio to vec pre.I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
-
-
Comment
-
-
Nasao sam ovo
Skytrack - llg.ba
Posto su vozila iz Sarajeva mozda su oni ugradili uredjaje, da li da ih pozovem u ponedeljak... kako dokazati da nisam neki od radnika koji hoce da ukloni ili ometa GPS kod gazde u firmi...
Comment
-
-
Šta te uzbudjuje GPS uredjaj koji 99,99% posto ne radi. Usluga GPS-a se plaća a pošto su vozila vraćena samim tim i uredjaji ne funkcionišu. Odeš u Autodijagnostik kod Vesa i Milana i skinu ti uredjaj ako baš "zauzima" mesto u kolima.Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
Comment
-
-
Ko da plaća GPS u vozilu koje je banka preuzela i prodala nekom trećem posle nekoliko meseci, sa GPS-om je potpuno ista stvar kao i sa mobilnim mesec, drugi treći kraj više nije dostupan tako da to nije u funkciji više nego sigurno.Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
Comment
-
-
Slazem se sa kolegom to je usluga koja se placa i jedino ako ti zena nije preuzela licencutaj uredjaj ne sluzi nicemu. Ja sma mislio da si to uzeo ovd eu Srbiji pa sam ti dao nelt a ako je bosanski idi na sajt artronic.hr pa vidi ko su im partneri u bih.
I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
Ne kazem da me neko prati vec da hocu to da uklonim iz vozila jer mi smeta uredjaj (vidi sliku iz prvog posta) koji stoji na tabli plus gps koji se nalazi negde u vozilu. Pozdrav
Trepere strelice, pisti kad predjem 3000 obrtaja... da li bi vama to smetalo?
Comment
-
-
Originally posted by Cacanin View PostMiki ipak ne nalazim na NELT sajtu nista o ovom mom slucaju...?Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
-
Hvala drugari RESIO "problem". Pozovem Atronic Zagreb i oni me preusmere na Sarajevo, dobijem servisera i covek mi sve lepo objasni...
Nisam slikao ali kad budem ovih dana postavio sliku... pa to je cudo sta je se sve nalazilo iza table i ispod volana...
Hvala jos jednom.
Comment
-
Comment