Da obradujem one kojima trebaju navigacije samo za godišnji odmor, na android platformama od nedavno postoji i Tomtom softver sa mapama i Srbije i Grčke. Makedonija, Crna Gora i Bosna su na žalost na nivou glavnih puteva, program ima samo engleski interfejs, ali ima razumljivih glasova, tzv srpski i hrvatski. Srpski glas (Predrag), je rekao bih, neki Albanac sa Kosova odrastao u Hrvatskoj, iritirajuće pogrešan izgovor i naglašavanje. Prvo mi je bilo smešno, ali sam na kraju prebacio na hrvatski, malo manje ružan vokal. Poslednja verzija mapa Evrope je 930, pa ko voli neka traži po netu, vrlo lako se instalira u telefon, ima i verzija samo jugoistočna Evropa, mislim oko 600 Mb sa mapama.
Poslednja verzija mapa za Igo je 2013, Q4, znači četvrti kvartal 2013. Makedonija, Crna Gora i BIH su solidno odrađene, nema bolje ni na Garminu.
Za nedavni put do Holandije i malo okolo 5 000 km, imao sam u samsung telefonu od 5" i IGO i Tomtom, i ponekad je zaista trebalo. Naravno, ne mogu da rade istovremeno, ali je u supruginom androidu postojao IGO, za svaki slučaj...
Molim bez privatnih poruka kako se instalira i gde da se nađe...
Poslednja verzija mapa za Igo je 2013, Q4, znači četvrti kvartal 2013. Makedonija, Crna Gora i BIH su solidno odrađene, nema bolje ni na Garminu.
Za nedavni put do Holandije i malo okolo 5 000 km, imao sam u samsung telefonu od 5" i IGO i Tomtom, i ponekad je zaista trebalo. Naravno, ne mogu da rade istovremeno, ali je u supruginom androidu postojao IGO, za svaki slučaj...
Molim bez privatnih poruka kako se instalira i gde da se nađe...
Comment