Navigacija mi stoji na nekoj bezveze lokaciji

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Piroman996
    CBC Početnik
    • 09.02.2018
    • 4
    • Novi sad
    • Skoda oktavia 2011

Navigacija mi stoji na nekoj bezveze lokaciji

Imam skodu oktaviu 2011 navigacija amundsen + i navigacija mi stoji na nekoj bezveze lokaciji koja je od mene udaljena oko 180km i nece da centrira gde sam ja iso sam kod coveka za mape i kad je ubacio sd karticu sa mapom isto ne radi
    da li neko zna u cemu je problem
    Hvala
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Jel' možeš da zadaš adresu i kažeš mu da krene rutu ? Ima li mape Srbije i tvoje ulice ?
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• Piroman996
      CBC Početnik
      • 09.02.2018
      • 4
      • Novi sad
      • Skoda oktavia 2011

Moze da se zada adresa ali ono krece negde iz ivanjice a ja sam iz novog sada ali nece da se pomera ona strelica na napi ja sam prvo mislio da je do mapa ali kad sam ubacio mapu srbije sa sd karticom isto je samo stojalo jedino moze da se zumira

Comment

• Piroman996
        CBC Početnik
        • 09.02.2018
        • 4
        • Novi sad
        • Skoda oktavia 2011

Meni izgleda kao da nema gps signala

Comment

• comi 1342
          Moderator
          • 28.09.2005
          • 1126
          • NS
          • Giulietta ,PUG 106,

U zatvorenom teško uhvati GPS signal. A i van garaže mora imati fabričku antenu, možda ti je problem instalacija do nje, ili njen kontakt. Bilo je varijanti da je za neke tomtom navigacije bio potreban update firmwarea uređaja, a rešavao je i probleme sa GPS prijemom. Ako je neko krekovao na noviji softver, možda je on loš, toga je bilo pno kod IGO-a.
          "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
          "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• Piroman996
            CBC Početnik
            • 09.02.2018
            • 4
            • Novi sad
            • Skoda oktavia 2011

Jel znas mozda nekog majstora u novom sadu ko bi mogo ti da mi resi?tj da pogleda u cemu je problem

Comment

• comi 1342
              Moderator
              • 28.09.2005
              • 1126
              • NS
              • Giulietta ,PUG 106,

Ne znam nikog, tebi na žalost a meni na sreću. Sebi sam rešavao sam, a za druge nemam vremena.

Comment

• comi 1342
                Moderator
                • 28.09.2005
                • 1126
                • NS
                • Giulietta ,PUG 106,

Škoda Amundsen+ = Volkswagen RNS 315 = Seat Seat media system 2.1 a 2.2

Comment

• mishonnium
                  Tek je upao...
                  • 11.09.2021
                  • 1
                  • Neustadt
                  • Passat

VW Passat RNS 315 navigacija se izgubila u prostoru

Brate, isto se desilo i meni. Ostao u nekoj livadi gde i nema ulice, i vise nece da se centrira. Kazi mi da li si uspeo da resis taj problem i kako?
                  Pozdrav

Comment

Working...
                  X